Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Δεν θα κλείσουν τα γραφεία της Ν.Δ. στον Αστακό, καθησυχάζει η Δημοτική Επιτροπή


          Η Δημοτική Επιτροπή  στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε χθες βράδυ Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 στον Αστακό, αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να κλείσουν και θα κρατήσουν ανοικτά τα γραφεία της Τ. Ο. Αστακού της Ν.Δ,  παρά την οικονομική δυσχέρεια,  αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά κάποιων περί μη στήριξης του εγχειρήματος...
Αναλυτικά:
Δ Ε Λ Τ Ι Ο        Τ Υ Π Ο Υ
        Η υπάρχουσα Δημοτική Επιτροπή  στηρίζεται από τα μέλη του κόμματος  που συμμετείχαν στην έκτακτη συνεδρίαση που έγινε  σήμερα στις 20.00 π.μ.  στα γραφεία της ΝΔ  και αποφασίστηκε  τα γραφεία του κόμματος  να παραμείνουν ανοικτά παρά την οικονομική δυσχέρεια και την απόφαση κάποιων περί μη στήριξης του εγχειρήματος....



    Η Νέα Δημοκρατία παραμένει ζωντανός Οργανισμός στηριζόμενη από τα στελέχη και τους υποστηρικτές  της.

Η Δημοτική Επιτροπή

4 σχόλια:

  1. ευτιχως και ειχα ενα ανχος αν θα κλεισουν τα γραφεια ης ΝΔ. τι να πω ....... εδω κλεινουν μεγαζια καθημερινα του απλου κοσμου και πεινανε , τα γραφεια μας μαραναν . κανονικα δεν επρεπε καν να το σχολιασω . ειναι για γελια και για κλαματα να πληρωνουν τα γραφεια και καλα ...... και ο κοσμος να οδύρεται και βολοδερνει .δεν θα αλαξει ποτε αυτος ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ.... ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.. ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα μια αγωνία άλλο πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Αντ. Σαμαράς, πρωθυπουργός, 5/12/2012

    «Ζητώ από όλους να κάνουν την υπέρβασή τους. Ο στόχος μας είναι: Μια Ελλάδα, κράτος–πρότυπο στην Ευρώπη, ... υπόδειγμα δικαιοσύνης και αξιοκρατίας. (...) Με δύο λόγια, στόχος μας είναι η αναγέννηση της Ελλάδας!»


    Γ. Α. Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός, 12/2/2012

    «Η πατρίδα ζητάει να υπερβούμε τους εαυτούς μας. ... Να φτιάξουμε επιτέλους κράτος. Ένα κράτος χωρίς σπατάλη, χωρίς πελατειακές εξαρτήσεις. Ένα κράτος αξιών και θεσμών, που εγγυάται δικαιοσύνη, διαφάνεια και ισονομία».

    δυο σε ενα . απορρυπαντικό για την κάθαρση του τόπου . μετα την δοκιμή..... ουδεμια ευθύνη φερουν ..... τα σχολια στους φανατικους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο