Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Δεν παραχωρεί ο Δήμος Αγρινίου στη Χρυσή Αυγή την Πλατεία Δημάδη για την διανομή τροφίμων


         Επί του με ημερομηνία 27/12/2012 εγγράφου σας, σχετικά με την πραγματοποίηση εκδήλωσης του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής (διανομή τροφίμων) στην πλατεία Δημάδη Αγρινίου στις 30/12/2012, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 355/ 2009 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου «Κανονισμός χρήσης κοινοχρήστων χώρων» (άρθρο 20), απαγορεύεται η χρήση των πλατειών (Πλατεία Δημοκρατίας και Πλατεία Μαρίας Δημάδη) και οι πέριξ αυτών χώροι για κάθε εκδήλωση παράσταση ή εμπορική διαφήμιση, εκτός αν αφορά εκδήλωση του Δήμου......



      Κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται η παραχώρηση της πλατείας για ομιλία πολιτικού κόμματος, κατόπιν όμως απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ή διακομματικής Επιτροπής.
     Καθόσον αφορά την χρήση των λοιπών πλατειών, η παραχώρηση ή μη αυτών γίνεται κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ. ΑΝ ΘΕ ΘΕΛΕΙ ΑΠ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τους χαίρεστε εσείς που τους ψηφίσατε.
    Από όλους τους "ευαίσθητους", κανείς δεν πόνεσε τον Έλληνα, μόνο η Χρυσή Αυγή.
    Κι αντί να καταλάβετε το λάθος σας, και να επανορθώσετε, σας χαλάει.
    Το να μοιραστούν τρόφιμα σε πεινασμένους Έλληνες, που ΕΣΕΙΣ τους φέρατε στην κατάσταση αυτή, μην το ξεχνάμε, είναι εκδήλωση.
    Και μετά απορείτε που ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή.
    Έτσι που το πάτε, θα κάνετε τον Μιχαλολιάκο πρωθυπουργό, και μην παραπονεθείτε μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο