Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Σοβαρά τραυματισμένος ένας ακόμα Έλληνας στην Κανδήλα από πυροβολισμό Αλβανού


Δελτίο τύπου

      Δελτίο ρατσιστικής εγκληματικότητας κατά Ελλήνων με το αίμα να χύνεται  στην Κανδήλα Ξηρομέρου αυτή τη φορά, και την ώρα που το κράτος κλείνει έναν-έναν τους Αστυνομικούς σταθμούς στην επαρχία, οι κάθε είδους εισαγόμενοι εγκληματίες, για να γιορτάσουν το γεγονός της ανεξέλεγκτης πλέον εγκληματικής δράσης τους, κάνουν πάρτι με τα όπλα στα χέρια πυροβολώντας για ασήμαντες αφορμές τους Έλληνες πολίτες που βιώνουν έναν ακήριχτο πόλεμο στο έλεος των αδίστακτων εγκληματιών.
       Όπως διαβάζουμε στα τοπικά ΜΜΕ (τα μεγάλα κανάλια.. μούγκα-γιατί η είδηση δεν συμφέρει τα αφεντικά τους), το θύμα που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πρέβεζας βαριά τραυματισμένο στο στήθος από σφαίρα, είχε με τον κακοποιό Αλβανό  κάποιες διαφορές, και αμέσως έρχεται στο μυαλό μας ότι αυτές οι....διαφορές, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε περισσότερο από 50 ή 100 € στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, και όποιον πάρει ο χάρος!.....



       Από την άλλη, οι Σαμαράδες και οι ΠΡΟΠΟ έχουν το θράσος  (...λές και απευθύνονται σε Μάο-Μάο), να μας προβάλουν συχνά-πυκνά ότι δήθεν είμαστε ασφαλείς στον τόπο που ζούμε, πίνοντας καφεδάκια (παρουσία κάμερας και με την συνοδεία των πάνοπλων φρουρών τους) σε κεντρικές πλατείες.
      Οι ακλόνητες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σχετικά με την εισαγόμενη εγκληματικότητα δυστυχώς δικαιώνονται με Ελληνικό αίμα και πάλι, και το μόνο που μας κάνει να νιώθουμε αισιόδοξοι, είναι το γεγονός ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι 'Ελληνες έρχονται δίπλα μας συνειδητά και γνωρίζοντας πολύ καλά, ότι η ώρα που θα ξεβρωμίσει ο τόπος και που η Ελλάδα θα ανήκει στους 'Ελληνες, είναι πολύ κοντά! 
      Η Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας εύχεται στον άτυχο συμπατριώτη μας γρήγορη  ανάρρωση.

Γραφείο τύπου

1 σχόλιο:

  1. Επειδή το κράτος έχει δέσει τα χέρια στους Αστυνομικούς να μην μπορούν να πυροβολήσουν όπως Αμερική και σε άλλα κράτη τους κακοποιούς βοηθάτε ρε παιδιά εσείς για την Ελλάδα ρε γαμώτο μας φάγανε οι αλοδαποί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο