Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Το γλέντησαν οι Ξηρομερίτες της Αθήνας


      Στο κοσμικό κέντρο «Χίλια Αστέρια», Αχαρνών 434 στην Αθήνα, χθες Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, έγινε η χοροεσπερίδα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.). 
    Ήταν μια βραδιά όπου κυριάρχησε η οικογενειακή ατμόσφαιρα και η προσέλευση κόσμου κυμάνθηκε  στα περσινά ικανοποιητικά επίπεδα αν λάβουμε υπόψη τη συνεχώς επιδεινούμενη οικονομική κρίση. Στη χοροεσπερίδα οι παρευρεθέντες Ξηρομερίτες που διαμένουν στην Αθήνα  διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους ήχους του κλαρίνου και των παραδοσιακών τραγουδιών…..
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS...



     Τους πατριώτες καλωσόρισε εκ μέρους της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος Δημήτρης Στεργίου, ο οποίος στο σύντομο λόγο του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συμπατριώτες, τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και καλές γιορτές.
      Το μουσικό σχήμα του κέντρου, με τα καλύτερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού,  έδωσε τα ρέστα του με ένα μουσικό παραδοσιακό ρεπερτόριο με αποτέλεσμα το γλέντι να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς να μειωθεί καθόλου η αρχική διάθεση και το κέφι...







































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο