Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Καραϊσκάκης Ξηρομέρου: Ανοικτές και ανασφάλιστες οι δεξαμενές νερού, σε κακή κατάσταση ο δρόμος προς Προφήτη Ηλία


        Νέες φωτογραφίες φέρνει στο φως ο π. δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος, που δείχνουν ανοικτές και ανασφάλιστες τις δεξαμενές πόσιμου νερού στο χωριό Καραϊσκάκης Ξηρομέρου που είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, την  άθλια κατάσταση που βρίσκεται ο αγροτικός δρόμος από Καραϊσκάκη  προς την μονή  του Προφήτη Ηλία και καταθέτει φωτο με τα αθλητικά έργα που έγιναν επί θητείας του.
Αναλυτικά:

    Aναρωτιέται  κανείς  πως είναι δυνατόν να  μιλούν   κάποιοι  για  ΜΑΡΙΝΕΣ  και  σχετικά; 
     Όταν επί  δύο   χρόνια  έχουν και  τις   δύο  δεξαμενές   του  Καραϊσκάκη, του   επάνω και  του κάτω χωριού,   ξεκλείδωτες, όπως  φαίνεται  ευκρινέστατα   στις φωτογραφίες. Αυτό δεν δείχνει   μόνο  ύψιστη  ανικανότητα, αλλά  και  εγκληματική  αδιαφορία!!!!! 
    Οι  φωτογραφίες  μιλούν από  μόνες τους  με την εφημερίδα της 13/12/2012, για να  μη   μας πουν, ότι  αυτές είναι παλιές......


       
         Όταν   επί  δύο  χρόνια    δεν μπόρεσαν   να ρίξουν  5  φορτηγά  πίσσα στον δρόμο από το  Καραϊσκάκη  προς την μονή  του Προφήτη Ηλία  με αποτέλεσμα  να διαλυθεί  τελείως (αυτή την στιγμή δεν μιλάμε για τον δρόμο  Αστακός - Παλαιομάνινα. Εκεί να δεις).

     Όταν  επί δύο  χρόνια  δεν μπόρεσαν να διαθέσουν  20  χιλιάδες  ΕΥΡΩ, για  να  ολοκληρώσουν το  γήπεδο   5χ5   στο   Καραϊσκάκη, το  οποίο  δεν προλάβαμε  να  ολοκληρώσουμε. Αυτά  δεν είναι ποιότητα ζωής;

            Εμείς  όμως σε τέσσερα   χρόνια ολοκληρώσαμε με τις   σύγχρονες περιφράξεις  τους  τα γήπεδα 5χ5  στην Παλαιομάνινα, το  Στρογυλοβούνι, τον Αστακό, το  γήπεδο ποδοσφαίρου στον  Αστακού,  που  σε  όλα  υπάρχει  χλοοτάπητας αρίστης ποιότητας, τα γήπεδα  μπάσκετ, βόλεϊ  και  τένις  με  πλαστικοποίηση   των δαπέδων  σε Αστακό,  Παλαιομάνινα, Βλυζιανά, καθώς  και   παρεμβάσεις  σε   γήπεδα μπάσκετ   ποδοσφαίρου   και  σε παιδότοπους σε Βασιλόπουλο, Μαχαιρά, Μπαμπίνη, Σκουρτού, Χρυσοβίτσα, Πρόδρομο και Αγράμπελα.
            Θα  πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι στον  Δήμο   καθώς και κάτι παπαγαλάκια, πως οι  συγκρίσεις   δεν τους  συμφέρουν.
      Αγαπητό   γραφείο τύπου  δεν κάνετε  τον κόπο   να  πεταχτείτε  μέχρι  τον Μύτικα, την Κανδήλα, τον Βάρνακα, το Αρχοντοχώρι, τις Φυτείες  και τα άλλα  χωριά, για να σας πουν οι κάτοικοι   πόσο   διαψεύσατε  τις ελπίδες  και τις προσδοκίες τους.
       Ή  μήπως   θέλετε   να  σας  ταξιδεύσω εγώ εκεί  με την  κάμερα  και την φωτογραφική μηχανή;
            Εδώ  μια και  έρχονται  χρονιάρες  μέρες   κλείνω  ένα  κύκλο απαντήσεων. Εξʼ άλλου  όπως σας είχα πει   δεν επιθυμώ  να  πάρω την δουλειά της Αντιπολίτευσης. Εάν  όμως  προκληθώ   να είστε   σίγουροι, ότι  έχω υλικό  ανεξάντλητο.
    Επειδή όμως  χρωστάω μια  απάντηση σε   κάτι ανώνυμα    παιδιά   για  τα  μεγάλα  έργα και τους  μεγάλους πολιτικούς  και τα ρίσκα  τους, θα την πάρουν πληρέστατη  και  τότε θα πούμε τα χρόνια πολλά. 

 Αστακός  14/12/2012
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Dr  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Ανοικτές και ανασφάλιστες οι δεξαμενές πόσιμου νερού στο Καραϊσκάκη 






Σε άθλια κατάσταση ο αγροτικός δρόμος από Καραϊσκάκη  προς την μονή  του Προφήτη Ηλία


ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ κ. ΣΤΑΙΚΟΥ














2 σχόλια:

  1. απαράδεκτο !!!!! χρίζει εισαγγελικής παρέμβασης . χρειάζονται κλείσιμο αμεσα, δηλ. χτες, και ειδικου τυπου κλειδωνιά . τι να πω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ?ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΕΡΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ?Ή ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ; ΕΙΣΑΣΤΑΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ; ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ; ΑΡΑΓΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ Ο ΔΗΜΟΣ; ΣΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΛΥΖΙΑΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ 20 ΚΑΤΟΙΚΩΝ;ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ. ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ; ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟ ΓΡΗΓΟΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο