Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Ακτίου-Βόνιτσας για Ψήφιση του προϋπολογισμού


         Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 μ.μ. στη Βόνιτσα, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας με μοναδικό θέμα την Ψήφιση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013.  
Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής:...........



Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 
           Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 20 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

- Ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας οικονομικού έτους 2013. (Εισηγητής κ. Τομαράς)

* Σχέδιο προϋπολογισμού δόθηκε μαζί με την πρόσκληση στους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και στους ανεξάρτητους συμβούλους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΛΥΠΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΑΚΟΥΛΑ Η ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε να δούμε μια φορά την ανύπαρκτη αντιπολίτευση σύσσωμη και όχι ουρά του Σολδάτου του Θύμιου και της παρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΛΙΣΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΟ. ΜΠΕΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..300.000,ΟΟ€ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΣΚΑΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ 300.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο