Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Ν. Σολδάτου για εμπλουτισμό της Αμβρακίας με γόνους κυπρίνου


            Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Νίκος Σολδάτος μόλις έλαβε την επιστολή του Συλλόγου Κωνωπινιωτών σχετικά με τον εμπλουτισμό της λίμνης Αμβρακίας με γόνους κυπρίνουενέκρινε τη πρόταση και την διαβίβασε αμέσως προς τον Περιφερειάρχη  κ. Απόστολο Κατσιφάρα, με κοινοποίηση στο γραφείο Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Τμήμα Αλιείας. 
    Να σημειώσουμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι πολύ σημαντικές για το περιβάλλον και έχουν στόχο τη στήριξη της ισόρροπης διατήρησης και ανάπτυξης της ιχθυοπαραγωγής των λίμνης Αμβρακίας καθώς και την τόνωση της τοπικής οικονομίας με τη βελτίωση και ενίσχυση των εισοδημάτων των αλιέων της περιοχής.
Αναλυτικά:...



ΘΕΜΑ: «Εμπλουτισμός Λίμνης Αμβρακίας»

Κύριε Περιφερειάρχη,
    Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του  ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών «Οι Δώδεκα Απόστολοι»  αποφάσισε τον εμπλουτισμό με ιχθύδια της λίμνης Αμβρακίας.
     Η πρόταση αυτή μας βρίσκει σύμφωνους αφού όταν πραγματοποιηθεί θα ενισχύσει την τροφική αλυσίδα  και τα φυσικά αποθέματα της λίμνης.
      Αναμένουμε και την δική σας απόφαση, προκειμένου από κοινού Σύλλογος, Δήμος και Περιφέρεια δια του αρμόδιου τμήματος Αλιείας να ολοκληρώσουμε  την διαδικασία.
     Συνημμένα σας αποστέλλουμε την επιστολή του Συλλόγου όπως μας διαβιβάστηκε προσφάτως.    
         
Με Εκτίμηση
Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
  ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ,ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο