Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Έφερε ισοπαλία 0-0 με το Αγγελόκαστρο, μπορούσε και νίκη ο Ηρακλής Αστακού


      Ο Ηρακλής Αστακού πάλεψε κόντρα στη κακοκαιρία και στη κακή διαιτησία, έφτασε κοντά στους τρεις βαθμούς, αλλά περιορίστηκε στον έναν

      Με λευκή ισοπαλία τέλειωσε η 12η αγωνιστική για τον Ηρακλή στον αγώνα του με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου στο γήπεδό του.
      Η κακοκαιρία ήταν αυτή που κυριάρχησε στο παιχνίδι αφού το γήπεδο δε προσφέρονταν για αγώνα αξιώσεων και από τις δυο ομάδες. Ο κακός αγωνιστικός χώρος βάρυνε ακόμα περισσότερο τα πόδια και των 22 παικτών του γηπέδου με αποτέλεσμα η παραγωγικότητα του αγώνα σε γκολ να έχει κολλήσει στις μικρές "λίμνες" του γηπέδου....



      Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μοιράστηκε και από τις δυο ομάδες και δεν υπήρξαν πολλές σημαντικές φάσεις.
     Στο 17' ο Θ. Κοτρότσος βγαίνοντας μόνος στην μικρή περιοχή του αντιπάλου κόπηκε ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει.
     Στο 19' αντικρίζει ο ίδιος παίκτης την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Παναγιωτόπουλο για διαμαρτυρία.
     Στο 30' ένα σουτ παίκτη του Αχελώου από πλάγια θέση χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ν. Κουντούρη και βγαίνει άουτ.
         Η πιο σημαντική ίσως φάση για το ημίχρονο ήταν όταν σε μια επέλασή του από πλάγια προς τη μικρή περιοχή του Αχελώου, ο Θ. Κοτρότσος ανετράπη από αμυντικό των φιλοξενουμένων ενώ ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

             Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε ο Ηρακλής ο οποίος παρά την ασταμάτητη νεροποντή με συνεχείς επιθέσεις πίεζε για το γκολ.
      Στο 58' ο Γ. Κοτρότσος εκτέλεσε φάουλ κοντά στη μικρή περιοχή του Αγγελοκάστρου αλλά τη μπάλα απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
     Στο 64' ο Μ. Κοντοζήσης εκτέλεσε σουτ κοντά στα καρέ του τερματοφύλακα του Αχελώου αλλά βγήκε άουτ.
     Τα αίματα άναψαν στην βροχή όταν ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος ακύρωσε ως οφσάϊντ πεντακάθαρο γκολ του Θ. Μαλιγιάννη ύστερα από λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη γραμμών.
       Στο 78' σε στημένη φάση ο Μ. Κοντοζήσης εκτέλεσε φάουλ από σημείο κοντά στη μικρή περιοχή του Αχελώου αλλά πέρασε ελάχιστα πάνω από την οριζόντια δοκό.
      Η διαιτησία του Β. Παναγιωτόπουλου ήταν σε γενικές γραμμές κακή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Κουντούρης Ν. , (2) Κοτσίνης Σ. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Αργύρης Α. , (5) Tafani O. , (6) Γκάτσης Ι. , (7) Κοτρότσος Γ. , (8) Μπαρμπαρούσης Γ., (9) Μαλιγιάννης Αθ. , (10) Μπαρμπαρούσης Δ., (11) Κοτρότσος Θ. 

ΑΧΕΛΩΟΣ : (1) Μπουτίβας Μ. , (2) Βασιλάρης Ι. , (3) Μπούζας Σ. , (4) Κοκώνης Ε. , (5) Καραλής Κ. , (6) Αλεξάκης Β. , (7) Μωραίτης Π. , (8) Ζαλόκωστας Λ., (9) Ζαλόκωστας Ε. , (10) Καρύμπας Π., (11) Αριστόπουλος Α. 

ΑΛΛΑΓΕΣ : Για τον Ηρακλή : στο 42’ ο Κοτρότσος Θ. αντικαταστάθηκε από τον Κοντοζήση Μ. , στο 62' ο  Μπαρμπαρούσης Δ. από τον Α.Κουντούρη και στο 65' ο  Αργύρης Α. από τον Λιβάνη Β.
 Για τον Αχελώο : στο 75’ ο  Μωραϊτης Π.  αντικαταστάθηκε από τον Κωστακιώτη Κ. και στο 90' ο Ζαλόκωστας Λ από τον Σαγάνα Γ.
    Ο επόμενος αγώνας του Ηρακλή θα διεξαχθεί στο Παναιτώλιο με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου στις 15/12/2012 και ώρα 15:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο