Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η λειτουργία γραφείων της Χρυσής Αυγής στo Αγρίνιο


Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

  Ομιλίες στα γραφεία Χρυσής Αυγής Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας
      Παρά τον ανηλεή πόλεμο που δεχόμαστε από το ντόπιο κατεστημένο του επί δεκαετιών πασοκοκρατούμενου Αγρινίου, οι αγώνες των παλαιών συναγωνιστών μας, αλλά και των νεότερων που έσπευσαν να ενταχθούν στις τάξεις μας, δεν πήγαν χαμένοι !
     Στα γραφεία του κινήματός μας στο Αγρίνιο, από μηνός έχουμε ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια ενημέρωσης, ώστε να γνωρίσουν οι Έλληνες συμπολίτες μας τα καθαρά πιστεύω της ιδεολογίας της Χρυσής Αυγής, και να καταλάβουν και οι πλέον δύσπιστοι ότι απέχουμε μακράν από τα όσα μας καταλογίζουν οι γνωστοί προβοκάτορες επαγγελματίες πολιτικοί και τα φερέφωνά τους.....



    Στα γραφεία μας και στις ομιλίες που ξεκίνησαν, θα παρεβρίσκονται κάθε φορά υπεύθυνοι της τοπικής οργάνωσης του κινήματος, και θα ενημερώνουν τους πολίτες
για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στην ιστορική και τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, τις νόμιμες δράσεις μας και τα αποτελέσματα αυτών, θα δέχονται και θα απαντούν σε ερωτήσεις πάσης φύσεως που θα αφορούν ιδεολογικά θέματα, αλλά και θα συζητούνται τα πολιτικά, και κυρίως κοινωνικά θέματα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.
      Για την ακόμα καλύτερη οργάνωση του κινήματος μας σε τοπικό επίπεδο, οι υπεύθυνοι θα ακούσουν και θα αξιολογήσουν τις προτάσεις από τους παρευρισκόμενους Έλληνες συμπολίτες μας, και πάντα, θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής νέων μελών, και υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.
     Οι παρευρισκόμενοι στις συγκεντρώσεις θα μπορούν επίσης, να προμηθευτούν εντελώς δωρεάν το έντυπο υλικό του κινήματός μας για την καλύτερη ενημέρωσή τους.
    Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά κάθε Σάββατο στις 7μμ
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα ακόλουθα τηλέφωνα:
2641023271- 6948550798 – 6973749279 – 6981539149 – 6978343998
6942995158 – 6983595230

http://xa-aitoloakarnanias.blogspot.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο