Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Η eco-blast στα πλαίσια περιβαλλοντικής συνεργασίας


       Μια νέα συνεργασία έρχεται για την eco-blast πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής και διαχείρισης. Η eco-blast που δραστηριοποιείται με τις πλέον σύγχρονες οικολογικές μεθόδους υδροαμμοβολής στον χώρο της αποκατάστασης όλων των επιφανειών και στους καθαρισμούς, λαμβάνοντας υπ’ όψη την εταιρική υπευθυνότητα, αναπτύσσει νέες συνεργασίες για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών, δημιουργώντας ένα δίαυλο με νέους επιστημονικούς συνεργάτες.
        Για το λόγο αυτό ξεκίνησε η συνεργασία με τον περιβαλλοντολόγο κ. Διονύση Μαμάση, με κύριο στόχο την περιβαλλοντική πολιτική και την οικολογική μεθοδολογία που θα ακολουθεί και θα αναπτύσσει η eco-blast στις νέες υπηρεσίες της.....



     Ο κ. Μαμάσης δραστηριοποιείται στο χώρο της αειφορικής διαχείρισης και προστασίας του περιβάλλοντος και παρέχει συμβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες περιβάλλοντος σε έργα και δραστηριότητες και αποτελεί πολύτιμο αρωγό στους στόχους της εταιρείας.
        Η eco-blast βρίσκει εφαρμογή με την οικολογική μέθοδο της υδροαμμοβολής σε καθαρισμούς-αποκαταστάσεις, αφαιρώντας αποτελεσματικά και στοχευμένα την ανεπιθύμητη επικάλυψη με σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας σε:
-Ναυτιλιακά-ναυπηγικά (καθαρισμοί σκαφών-αφαίρεση μοράβιας, καρνάγια, ναυπηγεία, εξοπλισμοί αλιείας)
-Βιομηχανικές εγκαταστάσεις (αφαίρεση σκουριάς, επιστρώσεις χρώματος και άλλων οξειδώσεων κτλ στα διυλιστήρια των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, σε αγωγούς, πυρσούς, δεξαμενές, αντλίες, σωλήνες φόρτωσης/εκφόρτωσης κτλ.)
-Αυτοκινητοβιομηχανία: αφαιρέσεις χρώματος, σκουριάς, βρομιάς, οξείδωσης, κόλλας, λεκέδων, συγκόλλησης και σκληθρών από τροχούς και ζάντες, καπάκια κινητήρων, ρεζερβουάρ, μικρά ανταλλακτικά κ.ά..
-Αποκαταστάσεις προσόψεων πέτρινων κτιρίων-κατοικιών-ξενώνων, αποκατάσταση μαρμάρων, αφαίρεση γκράφιτι και τσιχλών.
-Ιστορικές και πολιτιστικές ανακαινίσεις: αφαίρεση κόλλας, βρομιάς, γκράφιτι, καυσαέρια και πολλές άλλες προσμείξεις από επιφάνειες, όπως σε αγάλματα-μνημεία, μαρμάρινες κατασκευές, πέτρινους τοίχους, πεζοδρόμια, τσιμέντο, μεταλλικές επιφάνειες (χάλκινες, σιδερένιες, ανοξείδωτες, αλουμινίου) κ.α.
-Αφαιρέσεις σε γραμμές σήμανσης ή διαγράμμισης από άσφαλτο και πεζοδρόμια, μπογιές και αυτοκόλλητα από πινακίδες σήμανσης χωρίς να καταστρέφει την ανακλαστική μεμβράνη και πολλά άλλα.
-Καθαρισμούς πλακιδίων σε πισίνες
-Αποκαταστάσεις σε ξύλινες επιφάνειας (αφαίρεση επιστρώσεις χρώματος –λούστρα-μούχλα, ξύλινες οροφές-πατώματα, ξύλινα παραδοσιακά έπιπλα κ.α.)

     Αντικειμενικός και πρωταρχικός στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση, των πελατών συνδυάζοντας την περιβαλλοντική προστασία, ποιότητα και αποτελεσματικότητα.                            

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας:

Υπεύθυνος επικοινωνίας eco-blast
Βασίλειος Σακκάς www.eco-blast.gr, e-mail: info@eco-blast.gr
Τηλ 26930-72105, 6936121600

Kαθαρισμός ποδιού μηχανής σκάφους με την μέθοδο της eco-blast

Αποκατάσταση γράφιτι με την μέθοδο της eco-blast
Αποκατάσταση καθαρισμός γράφιτι με την μέθοδο της eco-blast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο