Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσμα για σποροφύτευση Βελανιδιών στις Φυτείες


            Ο Σύλλογος Φίλων Βελανιδιάς διοργανώνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 10:00 το πρωί,  εθελοντική σποροφύτευση Βελανιδιών στην περιοχή Λιγοβιτσίου των Φυτειών σε μία προσπάθεια επούλωσης των πληγών από την λαθρουλοτομία και από τις πυρκαγιές.
        Η προσπάθεια γίνεται με την στήριξη του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου και θα δώσουν το «παρών», μεταξύ άλλων, η Τοπική κοινότητα Φυτειών, τα δασαρχεία, τα σχολεία (Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λυκειακές Τάξεις) Φυτειών, Πολιτιστικοί-περιβαλλοντικοί σύλλογοι, η ομάδα εθελοντικής προστασίας νοτίου Υμμητού, κ.α...



      Καλούμε όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον για το βελανιδοδάσος και το μέλλον όλων μας να δώσετε δυναμικό παρόν στην προσπάθεια αυτή.
       Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Βελανιδιάς Σπύρο Φυσελιά, στο τηλ: 6973-997010.


1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΠΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΥΣΙΑΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο