Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση Χρυσής Αυγής στη ΝΕ Αιτ/νιας του ΚΚΕ


     Προς τους απογόνους Γκουλάνγκ της ΝΕ Αιτ/νίας (το ‘’δημοκρατικό’’ κόμμα με σήμα …..το σφυροδρέπανο!)
   
    Έχετε ξεφύγει τελείως ‘’σύντροφοι’’, και προφανώς λόγω της ανύπαρκτης επιρροής σας στον Ελληνικό λαό, θέλετε να πείτε κάτι μπας και… αλλά δεν περνάει η μπογιά σας πλέον. Παραλογίζεστε εγκαλώντας την εκκλησία που ευλόγησε τα εγκαίνια των γραφείων μας στο Αγρίνιο, αλλά ευτυχώς συνειδητοποιείτε το αυτονόητο, ότι το έργο της Χρυσής Αυγής είναι θεάρεστο γι αυτό και λαμβάνει τις ευλογίες της εκκλησίας-και όχι μόνον ! Είστε οι τελευταίοι που θα πιάσετε στο στόμα σας την εκκλησία και ο κόσμος ξέρει το γιατί.....


  
    Κατά τα άλλα, η Ελληνική Αστυνομία (που μας έχει κηρύξει πόλεμο λόγω των γραφείων), σίγουρα δεν βγήκε στους δρόμους για να προστατέψει τους Χρυσαυγίτες, αλλά για την ασφάλεια της πόλης και των πολιτών, από τα ιδεολογικά αδέρφια σας…….. το αριστερό σας χέρι!
     Συνέρθετε σύντροφοι και παραδεχτείτε ότι το  μαγαζάκι σας βρίσκεται προ του λουκέτου, και όχι λόγω της οικονομικής κρίσης.
    40 χρόνια στη βουλή φάγατε ένα σκασμό λεφτά από κρατικές επιδοτήσεις και από ιδιωτικές (καπιταλιστικές) μεγαλο-επιχειρήσεις, και από την τσιγκουνιά σας δεν κάνατε ούτε ένα κεραμίδι δώρο σε έναν φτωχό Έλληνα- έτσι…για τα μάτια του κόσμου που λέει και ο λαός!
        Υ.Γ. Ούτε εμείς θα κάνουμε κάποιο άλλο σχόλιο. Ο λαός έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, έστειλε εσάς εκεί που έπρεπε, και την Χρυσή Αυγή ήδη στην τρίτη θέση του πολιτικού γίγνεσθαι και σύντομα στην κυβέρνηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο