Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τραγικός θάνατος Αγρινιώτη αθλητή αλεξίπτωτου πλαγιάς “παρα-πέντε”


        Tραγικό θάνατο βρήκε στην περιοχή των Μεγάρων Αγρινιώτης αθλητής αλεξίπτωτου πλαγιάς “παρα-πέντε”. 
     Επρόκειτο για τον Νίκο Κουρλό  ο οποίος δούλευε τον τελευταίο καιρό ως ταξιτζής και παλαιότερα ως μουσικός (το αγαπημένο του όργανο ήταν το μπουζούκι).
      Στην τελευταία του πτήση με το αλεξίπτωτο πλαγιάς  τον πρόδωσαν οι καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα να βρεί τραγικό θάνατο σε βραχώδη περιοχή. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία......



     Ο 52χρονος Νίκος Κουρλός ήταν αγαπητό πρόσωπο σε όλους και ιδίως ανάμεσα στους συναθλητές του. Αυτό φαίνεται και από τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί από το πρωι σε forum πιλότων αλεξίπτωτου  πλαγιάς  στο οποίο οι συναθλητές του αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για αυτόν:
   Η κηδεία του  θα γίνει  σήμερα Πέμπτη 29/11 και ωρα 4 στον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου.

Σύμφωνα με το megaratv.gr: Τραγικη κατάληξη είχε 52χρονος αλεξιπτωτιστής πλαγιάς σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Καντήλι Μεγάρων. Ο άτυχος άνδρας πραγματοποίησε την τελευταία του πτήση στις 3 περίπου το μεσημέρι. Μία ώρα αργότερα συναθλητές του διαπίστωσαν πως ήταν ο μόνος που δεν είχε προσγειωθεί και άρχισαν να τον αναζητούν. Λίγο μετά τις 4 κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική προκειμένου να συνδράμουν στην αναζήτηση του. Στις 5 περίπου το απόγευμα τον εντόπισαν οι ίδιοι και διαπίστωσαν το θάνατό του. Καθώς όμως βράδιαζε και είχε ομίχλη δεν παρέμειναν στο σημείο  ενημερώνοντας παράλληλα για την εξέλιξη και τις αρχές.
Άμεσα στήθηκε επιχείρηση εντοπισμου από άνδρες και οχήματα της πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, αστυνομικούς καθώς και συναθλητές του παραπεντιστές.
Παρακολουθήστε καρέ καρέ την επιχείρηση εντοπισμού η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ αφού βρέθηκε ο άτυχος 52χρονος και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο βίντεο: 

Πηγή: http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο