Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Σύλλογος Στανιατών: Μήνυμα συσπείρωσης στους απανταχού Στανιάτες


        Το νέο διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου των εν Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών ''Άγιος Δημήτριος''  καλεί όλους τους συγχωριανούς τους να σταθούν δίπλα στον σύλλογο,  να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν στη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινάει για την πρόοδο και ανάπτυξη του χωριού τους Στάνου (Δήμου Αμφιλοχίας).

Πολιτιστικό Κάλεσμα του Σύλλογου Στανιατών
      Ο σύλλογος των εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών ''Άγιος Δημήτριος'', καλεί όλους τους συγχωριανούς του να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται, για την πολιτιστική ανάκαμψη και πρόοδο του χωριού μας σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές που ζει αυτός ο τόπος! 
      Η υποστήριξη σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει  θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στο σκοπό αυτό. Σε αυτή μας την προσπάθεια η στήριξη και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη ώστε να ώστε να μπορέσουμε να συνεισφέρουμε όλοι μαζί ενωμένοι στο χωριό μας ότι καλύτερο μπορούμε......



     Η συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι καθοριστική, για να αφήσουμε στα παιδιά μας αυτό που τους ανήκει  '' Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΥΣ'' και το μέλλον του!!!

Με βαθιά εκτίμηση
Ο Σύλλογος  Των Εν Αθήναις Και Απανταχού Στανιατών ''Άγιος Δημήτριος"

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΦΛΩΡΟΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΛ.-ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΧΡΗΣΤΟΣ Μ. ΦΛΩΡΟΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΛ.-ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο