Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση της Τ.Ο. Χρυσής Αυγής Αιτ/νίας προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας


         Έκπληκτοι, και μετά την πάροδο ενός μηνός από το γνωστό θέμα της νηπιαγωγού στην Λευκάδα, διαβάζουμε ότι οι καταδίκες της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται ακάθεκτες ''δια πυρός και βιβλίου (της Ρεπούση) ''!   
       Πρώτο θέμα και στην συνεδρίαση του νεοσύστατου Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας, η Χρυσή Αυγή, (Τιμή μας!) και αυτό επειδή .....<<είχαμε το θράσος>>, όπως όλοι ξέρουν, να δημοσιεύσουμε απλά μια διαμαρτυρία Έλληνα γονέα μαθητού της Λευκάδας, για την ανάρτηση αλβανικών σημαιών σε νηπιαγωγείο, και χωρίς σε πρώτη φάση να σχολιάσουμε, αφήνοντας το θέμα στην κρίση του Ελληνικού λαού.....

 
      Ο αναφερόμενος νεοσύστατος σύλλογος της Βόνιτσας λοιπόν, καταδικάζει φαρδιά-πλατιά την Χρυσή Αυγή κλπ κλπ, ως εξής: <<Το νεοσύστατο Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας, μετά από ομόφωνη απόφαση της τακτικής Γ.Σ., δηλώνει την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράστασή του στη νηπιαγωγό του 1ου Νηπιαγωγείου Νυδριού.......Καταδικάζουμε την Ε.Δ.Ε. που προκλήθηκε μετά από την αβάσιμη καταγγελία του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής και με την σύμφωνη γνώμη του Δ/ντή Πρωτ/μιας Εκπ/σης Λευκάδας, καθώς και την ξενοφοβία και την επιχειρούμενη ιδεολογική τρομοκρατία των εκπαιδευτικών.  Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της Ε.Δ.Ε. της εκπ/κού....>>.

       Εφόσον κύριοι του Δ.Σ. του εν λόγω συλλόγου, μας επιβεβαιώνετε ότι οι δημοσιεύσεις μας σας τσούζουν τόσο πολύ, ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής σας ενημερώνει ότι οι κατάπτεστες αντιδράσεις σας στην κάθε είδους αλήθεια, μας οπλίζουν με μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσουμε, και κάθε φορά να βγάζουμε όλα τα κακώς κείμενα του κράτους και του παρακράτους, στη φόρα και στην κρίση του Ελληνικού Λαού, για να Ξεβρωμίσει ο Τόπος!

       Ως υστερόγραφο, δεν θα παραλείψουμε να αφιερώσουμε στους ''δημοκρατικούς λογιοτάτους'' του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Βόνιτσας, μερικούς στοίχους του Κωστή Παλαμά:
''Τα κεφάλια του Γένους και του Κράτους
ο βουλευτής κι ο Δάσκαλος.
Τα πιάσαν όλα τα πόστα! 
Νους, καρδιά, δικά τους.
Δέσαν το νου την καρδιά τη ντροπιάσαν.
Να το ρουσφέτι κ’ η ελληνικούρα, τ’ άρματά τους.
Με κείνα μας χαλάσαν. 
Η σκέψη νούλα, η τέχνη πατσαβούρα.
Ο ψευτοαττικιστής κι ο ψηφοφόρος
Τ’ άγιο κόνισμα, μια καλικατούρα.
Στη γη που πιάνει και προκόβει ο σπόρος
κάθε λογής τζουτζέδων και πιερρότων…''
ΚΩΣΤΗΣ  ΠΑΛΑΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο