Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ένοπλη ληστεία σε διανομέα των ΕΛΤΑ στο Αρχοντοχώρι


Σοβαρό συμβάν σημειώθηκε πριν λίγο κοντά στο Αρχοντοχώρι του δήμου Ξηρομέρου.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr, τρεις κουκουλοφόροι οπλοφορώντας σταμάτησαν διανομέα των ΕΛΤΑ και του απέσπασαν 8000 ευρώ κοντά στο χωριό στο δρόμο από τον Μύτικα.
Ο διανομέας (όχι μόνιμος υπάλληλος) των ΕΛΤΑ στο όχημα του είχε και τη σύζυγό του ενώ από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως οι δράστες πυροβόλησαν για εκφοβισμό (βρέθηκαν δύο κάλυκες) με τις σφαίρες να περνούν κοντά από στο ανδρόγυνο  και αρχικώς τουλάχιστον διέφυγαν πεζή.......


 Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών, ερευνάται εξονυχιστικά η περιοχή και στο σημείο είναι ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας Δ. Τσακαρδάνος.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ: 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών δραστών οι οποίοι σήμερα (1-11-2012) το πρωί αφαίρεσαν από ταχυδρομικό διανομέα στη θέση Άγιος Ταξιάρχης Ξηρομέρου το χρηματικό πόσο των 8000 ευρώ. Οι δράστες ανέκοψαν την πορεία του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο διανομέας και πυροβολώντας προς αυτό, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τα χρήματα που μετέφερε.

4 σχόλια:

  1. Το κακό παράγινε και που είσαι ακόμα.
    Σε λίγο δεν θα μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας.
    Η Αστυνόμευση είναι ανύπαρκτη. Κάποτε στο Τμήμα στην Κατούνα ήταν αντισυνταγματάρχης ο διοικητής και είχε ένα σωρό χωροφύλακες και είχε και το Αρχοντοχώρι και η Φυτείες Σταθμό Χωροφυλακής.
    Κρίμα για την πατρίδα μας.
    Κρίμα για τα προδομένα όνειρά μας που μας τα έκλεψαν οι αλήτες πολιτικοί, που μας οδήγησαν στην εξαθλίωση και μυαλό δεν έχουν βάλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου εφτασε η εγκληματικοτητα κ στα χωρια μας......τα χειροτερα ερχοντε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΕ ΜΥΤΙΚΑ ,ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΝΔΗΛΑ ΒΑΡΝΑΚΑ ,ΖΩΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΥΠΑΛΗΛΟ ΕΛΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ρωτήσετε τους Αλβανούς και τους Πακιστανούς της γειτονιάς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο