Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Θανάσης Αναγνωστέλος... ένας συμπατριώτης μας στο πάλκο!


           Ένας άνθρωπος δικός μας, ένας συνδημότης μας από τον Αετό, ο Θανάσης Αναγνωστέλος με ενεργή παρουσία επί σειρά ετών στον χώρο του Πολιτισμού, νυν  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας «Ο ΜΠΟΥΜΣΤΟΣ», ξεδιπλώνοντας παράλληλα το καλλιτεχνικό του ταλέντο, αξιοποιώντας την μελωδική φωνή του, προχώρησε στην έκδοση του πρώτου του CD, με δώδεκα επιλεγμένα τραγούδια, που τα χαρακτηρίζει η χορευτική τους διάθεση σε μουσική του Βαλάντη Θεοδωρόπουλου και στίχους των:   Άρη  Μπιτσώρη , Θεόδωρου Κοσμά  και Δημήτρη Τρυφιάτη.....



       Το καινούργιο του CD με τίτλο «Ο έρωτας δεν κάνει εκπτώσεις»  που κυκλοφορεί σημειώνει μεγάλη επιτυχία και έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από ανθρώπους του χώρου.
         Ήδη τα πρώτα τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει και έχουν γίνει σουζέ είναι το ομότιτλο, “Ο Έρωτας δεν κάνει εκπτώσεις” και το  “Βάλε φτερά στον έρωτα”  του ποιητή Άρη Μπιτσώρη.


        Παράλληλα, κατά την φετινή σαιζόν ο Θανάσης Αναγνωστέλος εμφανίζεται μαζί με τον Θανάση Βαρσαμά, την Σοφία ΒώτταΒασίλη Μαρκόπουλο, Μαρία Λόλλου  κα καλλιτέχνες στο κέντρο   “Μελωδία”  στα Άνω ΛιόσιαΛεωφόρος Φυλής 69,  σε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και περιμένει όλους τους Ξηρομερίτες, όλους τους συμπατριώτες μας, όλους τους συνδημότες μας να τον στηρίξουν στην προσπάθειά του.

      Η Συντακτική Επιτροπή της εφημερίδας μας εύχεται στον συνδημότη και  φίλο μας Θανάση Αναγνωστέλονα είναι υγιής  και να ευοδωθούν οι στόχοι του στην νέα του προσπάθεια.

Πηγή: Εφημερίδα «τα νέα της Κωνωπίνας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο