Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση-κάλεσμα του Συλλόγου Στανιατών σε ανοιχτή συζήτηση για θέματα του Συλλόγου


             Ανακοινώνετε ότι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11:30 το πρωί, σε αίθουσα του δημαρχείου Καλλιθέας, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-μάζωξη των εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών, με σκοπό ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή ιδεών για το μέλλον του συλλόγου! 
     Καλούμε όλους τους απανταχού Στανιάτες, τα νέα παιδιά που ζουν στην Αθήνα να ανταποκριθούν σε αυτή τη συνάντηση, να ανταλλάξουμε απόψεις, για να διατηρήσουμε ζωντανές τις σχέσεις μεταξύ μας και να κουβεντιάσουμε ανοιχτά τα πάντα που έχουν σχέση με τον τόπο μας και με το χωριό μας......



     Ένα άλλο ζητούμενο σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ μας, η στήριξη και η αλληλοβοήθεια.
     Παρακαλούνται όλοι οι εν Αθήναις Στανιάτες να παρευρεθούν στην εκδήλωση αυτή. Η παρουσία τους θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο παρόν και στο μέλλον του συλλόγου!


 Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια 2013 του Συλλόγου Στανιατών
      Από τον Σύλλογο των Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών «Άγιος Δημήτριος» κυκλοφορεί ένα πανέμορφο ημερολόγιο τοίχου του 2013,  με εικόνα με το χωριό Στάνου (Δήμου Αμφιλοχίας).
  Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα παιδιά του Συλλόγου.  

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Των Εν Αθήναις και Απανταχού Στανιατών
 '' Άγιος Δημήτριος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο