Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φυτειών για παράνομη κατακράτηση ποσού σε βάρος αγροτών από την ΕΑΣ Ξηρομέρου-Αστακού


           Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φυτειών με επιστολή προς τον Αναπληρωτή  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, καταγγέλλει ότι η ΕΑΣ Ξηρομέρου-Αστακού κατακράτησε παράνομα από κάθε αγρότη 180€, από τα δικαιώματα καπνού χωρίς οι αγρότες να οφείλουν ούτε ένα ευρώ στην ΕΑΣ. 
      Στην Καταγγελία που υπογράφει ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φυτειών Ηλίας Βλαχομήτρος τονίζεται  ότι η κατακράτηση ποσού σε βάρος των αγροτών παραβιάζει τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργού αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων και κοινοπραξίας της ΠΑΣΕΓΕΣ σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται να κρατηθεί ούτε 1 ευρώ από τους αγρότες εκτός εάν ο αγρότης οφείλει στην ΕΑΣ από άλλες συναλλαγές του. 

Διαβάστε την Καταγγελία:…..











11 σχόλια:

  1. Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΦΛΑΧΤΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..λαογραφικου ενδιαφεροντος κι ουχι ειδησεογραφικου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΘΕΙΑ κε ΦΟΥΝΤΑ;;; ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;;; ΤΩΡΑ ΘΥΜΙΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΡΧΟΥΣ;; ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΛΥΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΤΕ;;; ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΑΤΕ ΤΑ "ΟΦΕΛΗ".... ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ;;; ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ;;; ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KI ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΖΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΑΞΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ!
    ΚΥΡΙΕ ΦΟΥΝΤΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΗΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ. ΤΟΝ ΚΑΝΑΝ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ.
    ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥ ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .
    ΕΙΔΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΑΝ ΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ( 40 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ) ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΜΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΘΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΜΗ ΑΓΡΟΤΕς ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ Ως ΠΟΥ ΑΓΡΟΤΗΣ Ο κ ΓΑΛΟΥΝΗΣ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΑΓΡΟΤΗΣ Ο κ ΜΑΓΓΙΝΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΥΝ. ΟΡΓΑΝΩΣΕΩ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΑΓΡΟΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΥΓΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ. ΟΜΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΖΕΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΕΙ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ. ΟΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ. ΣΕ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ. ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ . ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΩΝ ΗΙΑΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε 11.25 εχεις δικιο εγω φταιω για ολα τα δεινα του Ξηρομερου ειτε αυτα ειναι οικονομικα , ειτε πολιτισμικα , ειτε πολιτικα...μια τετραετης ενασχοληση μου με τα κοινα ηταν αρκετη για την συσσωρευση τετοιας φτωχειας σε καθε επιπεδο!! σκεφτομαι να πολιτευτω στην Γερμανια για να δημιουργησω κι εκει όλεθρο!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΣΔΕ 2011 ΞΑΙ 2012 ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2012 ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΛΥΚΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΔΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΑ<Ν ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.
    ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΗ.
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΣΔΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ(ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ)ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΙ ΑΣ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ).
    ΑΥΤΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο