Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τοποθέτηση Λιμενικού ταμείου για τη ΜΑΡΙΝΑ Μεσολογγίου



Συνεδρίασε στις 13-11-2012 το Δ.Σ. της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας, με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την διαμόρφωση θέσης του Λιμενικού Ταμείου για την Γενική Συνέλευση και την εκλογή Δ.Σ. στην εταιρεία ΜΑΡΙΝΑ Μεσολόγγι Α.Ε.......



Η Λιμενική Επιτροπή ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε:

1.    Να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο να συμμετάσχει στην Γ.Σ μετόχων στις 15-11-2012 και σε περίπτωση αναβολής στις 30-11-2012 καθώς και στο τριμελές Δ.Σ της εταιρείας Μαρίνα Μεσολόγγι Α.Ε.
2.    Να μεταφέρει στην Γ.Σ. και το Δ.Σ. της Εταιρείας την άποψη ότι το Λιμενικό Ταμείο θα αποδεχθεί την οποιαδήποτε σύνθεση του Δ.Σ. προκύψει, εάν και εφόσον συμφωνήσουν οι δύο (2) κύριοι μέτοχοι κ.κ. Αγγελόπουλος και Mennen.
3.    Όταν υπάρξει λύση να γίνει αποδεκτό ότι για την καλύτερη οικονομική διαχείριση της εταιρείας να υπάρχει συνυπογραφή δύο (2) ατόμων.
4.    Να καθορισθεί 15νθήμερο πλάνο οικονομικής ενημέρωσης για τις πάσης φύσεως οικονομικές δοσοληψίες της εταιρείας.
5.    Να υπάρξει οικονομικός – διαχειριστικός έλεγχος από ανεξάρτητο λογιστή στην οικονομική διαχείριση της εταιρείας.
Ταυτόχρονα επισημαίνουμε ότι οι ανωτέρω θέσεις μας σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν αποδοχή και νομιμοποίηση παράνομων πράξεων και παραλείψεων της αναδόχου εταιρείας Μαρίνα Μεσολόγγι Α.Ε. σχετικά με την τήρηση ουσιαστικών όρων της υπογραφείσας σύμβασης. Σε κάθε περίπτωση επειδή εκκρεμεί η έκδοση γνωμοδότησης από το ΝΣΚ σχετικά με την αναγκαιότητα έκδοσης ή μη διαπιστωτικής πράξης περί αυτοδίκαιης έκπτωσης των αναδόχων του έργου θεωρούμε ότι η συμμετοχή μας στο Δ.Σ. της εταιρείας μπορεί να γίνει μόνο μετ’ επιφυλάξεως και δεν αποτελεί συναίνεση στις όποιες παράνομες πράξεις και ενέργειες εκ μέρους των αναδόχων. Η εν λόγω απόφαση θα αποσταλεί στο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδος Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων για τον αναγκαίο έλεγχο νομιμότητας καθώς και στο Υπουργείο Τουρισμού για την σχετική του ενημέρωση.
Από τη Διοίκηση του
Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο