Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ο Ηρακλής Αστακού χωρίς το ρόπαλο του, έχασε με 3-4 από τη Γαβαλού


            Κεραυνός εν αιθρία στο γήπεδο του Αστακού, όπου ο Ηρακλής, που έχασε για μια ακόμη φορά το ρόπαλο του, έχασε με σκορ 3-4 από τον Κεραυνό Γαβαλούς (το ρόπαλο το κρατούσε η ομάδα της Γαβαλούς)  στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α' τοπικού.
        Τα γκολ και από τις δύο ομάδες είχαν την τιμητική τους στο παιχνίδι αφού σημειώθηκαν συνολικά εφτά γκολ εκ των οποίων τα τρία από τα τέσσερα του Κεραυνού , κάνοντας χατ-τρικ , τα σημείωσε ο πολύ καλός παίχτης Μπούρδος....



      Γενικά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δυο ομάδες, δυστυχώς όμως ο Ηρακλής για μια ακόμη φορά ηττήθηκε από ατομικά λάθη στην άμυνά του ενώ θα μπορούσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αν περιόριζε τις αμυντικές του επιπολαιότητες.
       Το πρώτο γκολ του αγώνα σημείωσε στο 25' περίπου ο Μπούρδος για λογαριασμό του Κεραυνού κάνοντας το 0-1. Οι παίχτες του Ηρακλή πίεσαν περισσότερο και στο 40' περίπου ο Γ. Μπαρμπαρούσης του Ηρακλή σούταρε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.
     Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου , στο 50' περίπου, ύστερα από κόρνερ του Ηρακλή ο Γιάννης Γκάτσης κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας και ισοφάρισε σε 1-1 μέσα σε πανηγυρισμούς από παίχτες και εξέδρα.
       Όμως 7 λεπτά αργότερα , στο 57' περίπου, δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή Τσιρώνη υπέρ του Κεραυνού όταν ο Tafani του Ηρακλή ανέτρεψε τον αντίπαλο παίχτη μέσα στην μικρή περιοχή του Ηρακλή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παπούλιας και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-2 υπέρ του Κεραυνού.
      Η ισοφάριση με 2-2 ήρθε για τον Ηρακλή από τον πολύ καλό Γιάννη Γκάτση με κόρνερ στο 65' περίπου, δίνοντας ελπίδες στους παίχτες και τον κόσμο του Ηρακλή για θετική έκβαση στον αγώνα , κάτι το οποίο δεν ήρθε με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα αφού η τραγική άμυνα του Ηρακλή δεν βοήθησε.
        Έτσι , στο 72' περίπου , μετά από λάθος των αμυντικών του ροπαλοφόρου ο Μπούρδος της Γαβαλούς έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα του Αστακού κάνοντας το 2-3 και στο 80' περίπου , ο ίδιος παίχτης σημείωσε το 2-4 υπέρ του Κεραυνού φέρνοντας χαμόγελα νίκης στο πάγκο της ομάδας του.
      Παρά τα λάθη του ο Ηρακλής δεν τα παράτησε, κυνήγησε το θετικό αποτέλεσμα και στις καθυστερήσεις, στο 92' περίπου, ο Tafani έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μετά από μπαλιά - τρύπα στην άμυνα του Κεραυνού από τον Γ.Μπαρμπαρούση, κάνοντας το τελικό 3-4.
Διαιτητής : Τσιρώνης Ευάγγελος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΗΡΑΚΛΗΣ: (1) Κουντούρης Ν. , (2) Κοτσίνης Σ. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Γκάτσης Ι. , (5) Αργύρης Α. , (6) Τafani O. , (7) Λιβάνης Β. , (8) Κοντοζήσης Μ., (9) Μπαρμπαρούσης Γ. , (10) Μπαρμπαρούσης Δ., (11) Αργύρης Μ. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: (1) Φωτόπουλος Κ. , (2) Μπούκαρης Π. , (3) Μπαρώτας Η. , (4) Μακραδήμας Ε. , (5) Μπούσγος Σ. , (6) Βαγενάς Β. , (7) Παπαδόπουλος Γ. , (8) Τσοπάνας Κ., (9) Μπούρδος Σ. , (10) Παπούλιας Χ., (11) Ζαπαντιώτης Κ. 

ΑΛΛΑΓΕΣ :
Για τον Ηρακλή : στο 46' ο Μπαρμπαρούσης Δ. αντικαταστάθηκε από τον Κοτρότσο Θ. , στο 68' ο Αργύρης Α. από τον Σταμούλη Δ. και στο 72' ο Κοτσίνης Σ. από τον Ζαρκαδούλα Α.
Για τον Κεραυνό: στο 73' Ο Ζαπαντιώτης Κ. αντικαταστάθηκε από τον Γούλα Π. , στο 80' ο Παπούλιας Χ. από τον Μακρή Α. και στο 89' ο Τσοπάνας Κ. από τον Κουρσάρη Π.

Πηγή: http://www.hraklhsast.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο