Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Άδικη ισοπαλία εκτός έδρας της Μεδεών Κατούνας στον Εμπεσό με 1-1

Ο Κώστας Τζαβίδης ήταν για μια ακόμα φορά από τους καλύτερους παίκτες της Κατούνας 

Ο διαιτητής του αγώνα υποχρέωσε την Μεδεών σε άδικη ισοπαλία αφού κατακύρωσε το γκολ του Εμπεσού στο οποίο ο σκόρερ ήταν πολλά μέτρα οφσάιντ!

Γράφει ο: Λεωνίδας Σεραφής

      Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι μεταξύ του Ιδομενέα Εμπεσσού και της Μεδεών Κατούνας με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία καθώς διαμαρτύρονται για οφσάιντ στο γκολ των γηπεδούχων.
      Στο κομμάτι του παιχνιδιού τώρα, η Μεδεών ήταν αυτή που έκανε αισθητή τη παρουσία της στο ματς και απείλησε με τον Μαυρομμάτη Δ. μόλις στο 4', ύστερα από κόρνερ του Τζαβίδη και προβολή του, ωστόσο οι αμυντικοί απομάκρυναν τελευταία στιγμή. Στην αντεπίθεση ο Ζαχαράκης σούταρε, με τον Σίμο να αποκρούει την μπάλα και να την στέλνει σε κόρνερ.......



      Η Κατούνα προσπαθούσε κυρίως απο στημένες φάσεις να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν στην κόντρα δημιουργώντας αντεπιθέσεις. 
     Στο 8' ο Τζαβίδης κέρδισε και εκτέλεσε ενα φαουλ από δεξιά όπου βρήκε τον Σαμαντά ο οποίος με ένα γυριστό σουτ ανάγκασε τους αμυντικούς να αδρανήσουν αρχικά αλλά στην τελική να απομακρύνουν την μπάλα. 
     Ο Εμπεσσός αντέδρασε και απάντησε στην ευκαιρία της Κατούνας στο 25' χάνοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Ζαχαράκη ο οποίος αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση. 
      Αμέσως μετά οι Κατουνιώτες, Τατσέλος  και Μπρακάι συνεργάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο βγάζοντας τον Τζαβίδη σε θέση βολής αλλά αυτός έστειλε την μπάλα πανω από τα δοκάρια του Οικονόμου. 
    Στο 35' ο Τριφέρης εκτέλεσε απευθείας ενα φάουλ αναγκάζοντας τον Σίμο να επέμβει και να αποκρούει εντυπωσιακά.
    Μ'αυτά και μ'αυτά φτάσαμε στην επίμαχη φάση που στιγμάτισε αρνητικά το παιχνίδι. Στην φάση του 44' όπου ο Εμπεσσός άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με τον Παππά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σίμου μετά από σέντρα του Παπανίκου, με τη Κατούνα να διαμαρτύρεται για οφσάιντ.

       Στην επανάληψη η Μεδεών μπήκε δυνατά και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Νεοφώτιστο να πιάνει μια κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του δραστήριου και εχθές Τζαβίδη, ωστόσο ο Οικονόμου του είπε όχι (55'). 
     Πιο μετά και στο 61' η Μεδεών είχε και διπλή ευκαιρία. Αρχικά με τον Γουρούνα να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης τον Μπρακάι να πιάνει κεφαλιά παρόλα αυτά ο Οικονόμου ήταν εκεί ξανά. 
      Στο 75' ήρθε η ισοφάριση όταν ο Μούχας επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παππά ο οποίος βρισκόταν μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Τατσέλος ευστόχησε και έκανε το τελικό 1-1

      Η ομάδα της Κατούνας θα μπορούσε να είχε πάρει και το ματς, αν και εφόσον ο Γουρούνας ήταν πιο προσεκτικός καθώς αστόχησε από κοντά λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Στο τέλος είχαμε και την αποβολή του τερματοφύλακα Οικονόμου για εξύβριση αντιπάλου.

Οι εντεκάδες 
Μεδεών 
1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Μαυρομμάτης 5.Προξενιάς (Μπρακάι) 6.Σαμαντάς  7.Γουρούνας  8.Νεοφώτιστος  9.Τζαβίδης 10.Τατσέλος 11.Τσιλιμαντός (Μπακαδήμας)

Εμπεσσός
1.Οικονόμου 2.Παπανίκος(Καρακαζίδης) 3.Τριφέρης 4.Παππάς 5.Μανώλης 6.Μακρυνίκας (Κουρέτσης) 7.Λαγοπάτης 8.Τσιάκαλος 9.Καρακαζίδης (Κοτρώζης) 10.Μανιφάβας 11.Ζαχαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο