Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Ισοπαλία 1-1 ο Α.Ο. Μοναστηρακίου με τον Πανοχθιακό


Η Ομάδα του Μοναστηρακίου όπως παρατάχθηκε στον αγώνα με τον Πανοχθιακό
ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΧΤΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ O ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: http://panoxthiakos1983.blogspot.gr/

Α’ Ημίχρονο
     Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανοχθιακός ήταν καλύτερος από το Μοναστηράκι και καθ’ όλη την διάρκεια είχε την κυκλοφορία της μπάλας
     Στο 15’ λεπτό ο Πανοχθιακός είχε μια καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Σουροβέλη πέρασε λίγο άουτ πάνω από την εστία του μοναστηράκι....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....

     Στο 25’ λεπτό  και από τα τριάντα μέτρα ένα εκπληκτικό σουτ του Μπίρκου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του τερματοφύλακα Τσούκα και γίνεται το 0-1 για τον Πανοχθιακό μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

    Στο 30’ λεπτό η μπάλα στρώνεται στον Σουροβέλη απευθείας σουτ έξω από την μικρή περιοχή και διώχνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων πάνω στην γραμμή.
     Στο 38’ σουτ του Νίκου Σουροβέλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα κατευθύνονταν στο αντίπαλο τέρμα παρέβηκε όμως ο συμπαίκτης του ο Γιώργος Μπίρκος η μπάλα άλλαξε πορεία λίγο άουτ.
     Στο 42’ λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Λιάκου από καλή θέση ο Γουρούνας κάνει την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα Σίμου.

Β’ Ημίχρονο
     Στο δεύτερο ημίχρονο το Μοναστηράκι έβγαλε παίχτες μπροστά στην επίθεση και πίεσε ασφυκτικά τον  Πανοχθιακό με αποτέλεσμα στο 67’ λεπτό μετά από σέντρα του Κουτρουλού από αριστερά ο Κώστας Αψόμωτος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

    Από τον ΑΟ Μοναστηράκι ξεχώρισαν οι Αψόμωτος, Κουτρουλός Χ., Κουτρουλός Λ.
      Από τον Πανοχθιακό Ξεχώρισε Ζώης, Σουροβέλης, Σπύρος Βακράκος, Μιχάλης Τσέπας, Μπίρκος.
Άριστη η Διαιτησία του Αλέξανδρου Βέλλιου, Γιάννη Μυλωνά και Παναγιώτη Κολοσιώνη
Γιατρός της Αγώνα : Γιώργος Κακαρέλης.

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ

ΑΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ (Τσούκας Μιλτιάδης)
Τσούκας, Κουλτούκης, Φουρλής, Γουρούνας Σ., Γερονικολός, Αποστολάκης, Αψόμωτος, Κουτρουλός Χ. (90’ Γουρούνας Κ.),   Αρίδας, Κουτρουλός Λ., Λιάκος (46’ ΠαληοΓιάννης Κ.)(72’ Προδρομίτης Δ.)

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Ταξιάρχης Δήμος, Γιάννης Αδάμος)
Σίμος, Βακράκος Δ., Ζώης, Νιτσάκης, Μπίρκος (83’ Ηλιάδης Κ.), Σταμάτης Γρηγ. (54’ Σταμάτης Γιωργ.), Σουροβέλης, Γιαννάκης, Τσέπας Μιχάλης (52’ Παρετσόγλου), Βακράκος Γιώργος, Βακράκος Σπύρος

Πηγή: http://panoxthiakos1983.blogspot.gr/







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο