Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Το γυμνάσιο Γουριάς τίμησε τον Παναγιώτη Κοντό!


      Τον Πανεπιστημιακό Παναγιώτη Κοντό τίμησε χθες το πρωί Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012, το γυμνάσιο Γουριάς για την προσφορά του, τόσο στο ίδιο το σχολείο όσο και στην Τοπική Κοινότητα γενικότερα.

   Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές του γυμνασίου λαμβάνοντας και χρηματικά έπαθλα, τα οποία προσέφερε η οικογένεια Κοντού στη μνήμη του πατέρα τους Ιωάννη.....



     Ο κ. Κοντός ευχαρίστησε το διδακτικό προσωπικό του γυμνασίου για την τιμή που του έγινε και ταυτόχρονα απηύθυνε τις καλύτερες ευχές τους στους μαθητές για καλή πρόοδο.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

1 σχόλιο:

  1. Θεόδωρος Χολής-cholis@otenet.gr27 Οκτωβρίου 2012 στις 9:31 μ.μ.

    Συγχαρητήρια στους εμπνευστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης, όπου στη γενέτειρά του, την Γουριά, τιμήθηκε ο καθηγητής, κ. Παναγιώτης Κοντός, ε μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο των γραμμάτων που ανέδειξε ο τόπος μας, μία από τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες με ειδικόν βάρος στο χώρο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, ο οποίος πέραν της εγνωσμένης προσφοράς του στο χώρο της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, επέδειξε ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα στο Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό Κίνημα του Νομού μας.
    Θεόδωρος Χολής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο