Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελία για το νερό στον Κουβαρά (Φυτείες)



       Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στον Κουβαρά (Φυτείες) του Δήμου Ξηρομέρου  με την έλλειψη νερού που τους παρέχεται από το δίκτυο ύδρευσης φέρνει στη δημοσιότητα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Κατσιπάνος.
     
     Ο Τάσος Κατσιπάνος με φωτογραφίες – ντοκουμέντα αναδεικνύει τα αίτια τα λειψυδρίας, όπως η υπερκατανάλωση (ποτίζουν μέχρι και τους κήπους), οι βλάβες που χάνεται το νερό και πιθανόν κλεψίματα του νερού και έτσι δεν φτάνει το νερό στους ντόπιους που είναι οι τελευταίοι αποδέκτες με αρνητικές συνέπειες για τον τόπο και τους κατοίκους του.....



      Παραθέτουμε  τις  παρακάτω  φωτογραφίες  με  τις οποίες αναδεικνύεται  το πρόβλημα  τις ύδρευσης  του τοπικού διαμερίσματος  Κουβαράς:

1.-Την συγκεκριμένη δημοτική βρύση εκμεταλλεύονται παρανόμως πολλοί δημότες. Αλήθεια ποιος ο σκοπός ύπαρξης της;


2.-Το συγκεκριμένο λάστιχο είναι χαλασμένο εδώ και 1,5 χρόνο και χάνεται το νερό, εις γνώσιν των τοπικών διοικούντων και του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου…


3.-Ο συγκεκριμένος κρουνός είναι πυροσβεστικός και έγινε για να βοηθά στο έργο της πυρόσβεσης. Αντί γι’ αυτό όμως τον εκμεταλλεύονται ιδιώτες….


      Και τα τρία προαναφερόμενα προβλήματα βρίσκονται στη χαμηλή στάθμη του δικτύου και ερωτώ: Πως περιμένετε λοιπόν κύριε δήμαρχε να γεμίσει η δεξαμενή; Το νερό που χάνετε δεν κοστίζει; Σίγουρα όπως φαίνεται θα καεί το μοτέρ (το ένα ήδη έχει καταστραφεί)!

Υ.Γ: Το κόστος της όλης ζημιάς δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ.
Υ.Γ 1: Υποπτεύομαι  πως υπάρχουν και άλλες μικροζημιές που κάνουν μεγάλο κακό.
Υ.Γ 2: Οι κάτοικοι που διαμένουν ψηλά προς την δεξαμενή δικαιούνται νερό αλλά δεν έχουν…  και πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ικανοποιηθούν.
    Παρακαλώ λοιπόν την άμεση αποκατάσταση των δημόσιων εγκαταστάσεων παροχής νερού στον Κουβαρά, σε κατάσταση ομαλής λειτουργίας προς όφελος όλων των διαβιούντων στην περιοχή.

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο