Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Έχασε άδικα η Μεδεών Κατούνας από την Στάνου με 2-1


Γράφει ο: Λεωνίδας Σεραφής

      Την πρώτη της ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα γνώρισε η Μεδεών Κατούνας καθώς έχασε εκτός έδρας με 2-1 σκορ από την Αναγέννηση Στάνου, σε ένα παιχνίδι που λίγοι είδανε αλλά πολλοί θα θυμούνται...
        Αν και βρέθηκε να προηγείται μόλις στο 6' με τον Τατσέλο, η Στάνου ήταν αυτή που αντέδρασε στο τέλος και πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα.....



     Σε πρώτη φάση ισοφάρισε στο 32' με τον Δασκαλάκη και στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα με τον Δράκο Δ. στο 62'. 
      Στο 88' ο σκόρερ της Κατούνας Τατσέλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για (βίαιη απώθηση αντιπάλου) όπως έγραψε ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Ματσούκας.
        Να σημειώσουμε ότι η Μεδεών έχει έντονα παράπονα από τον συγκεκριμένο διαιτητή καθώς διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν της δόθηκαν.

Οι εντεκάδες των δύο ομάδων
Αναγέννηση Στάνου: 1.Κατσούδας 2.Μπιστιντζάνος Α. (Κάραλης) 3.Μπιστιντζάνος 4.Κατσικοκέρης 5.Δασκαλάκης 6.Δράκος Π.(Κοσμάς) 7.Κοντός 8.Δράκος Δ. 9.Διαμάντης 10.Καρακώστας 11.Ζαρκάδας.

Μεδεών Κατούνας: 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Νεοφώτιστος Γ. 4.Ζωγάκης (Μαυρομμάτης Δ.) 5.Προξενιάς 6.Σαμαντάς 7.Τατσέλος 8.Νεοφώτιστος Σ. 9.Τζαβίδης (Προξενιάς Β.) 10.Μπαρακάϊ 11.Μπερίκος (Θεοδώρου).

1 σχόλιο:

  1. "Αν και βρέθηκε να προηγείται μόλις στο 6' με τον Τατσέλο, η Στάνου ήταν αυτή που αντέδρασε στο τέλος και πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα....."
    Εδώ νομίζω ότι χρειάζεται μια διόρθωση διότι το ροζ φύλλο αγώνα έχει να κάνει με το μπάσκετ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο