Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Kατάληψη σήμερα σε όλες τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
     Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησαν κατάληψη σήμερα 10/9/2012 οι εργαζόμενοι σε όλες τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου (εξυπηρετώντας μόνο τα επείγοντα περιστατικά), διαμαρτυρόμενοι για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Νοσοκομείο.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ανοιχτή Γενική Συνέλευση στην οποία αποφασίστηκαν τα εξής:
   ·Για αύριο Τρίτη 11/09/2012 αποκλεισμός των γραφείων του Διοικητή και των Δ/νσεων Νοσηλευτικής και Διοικητικών υπηρεσιών.
     ·Κατάληψη της Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων διευκολύνοντας τους συμπολίτες μας στην εξυπηρέτησή τους χωρίς να καταβάλουν τα 5€ για επίσκεψη.
    ·Αποστολή πρόσκλησης σε όλα τα πρωτοβάθμια υγειονομικά σωματεία της 6ης ΥΠΕ καθώς και στα πρωτοβάθμια σωματεία όλης της περιοχής για συντονισμό των κινητοποιήσεών μας.....



       Η απόφαση της γενικής συνέλευσης λήφθηκε με γνώμονα την αποτροπή ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας, παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, σε ελλείψεις υλικών και προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες όπως και απλήρωτη εργασία.
      Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κατανοούν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας και δεσμεύτηκαν στην γενική τους συνέλευση την επεξεργασία σχεδίου σε συνεργασία με τους Δ/ντές των κλινικών για την δωρεάν εξέταση και νοσηλεία των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο