Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

H Βουλευτής Νίκη Φούντα παραβρέθηκε στην Πανηπειρωτική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς


    Στην Πανηπειρωτική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς, που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα, παραβρέθηκε η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και υπεύθυνη Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων κα Νίκη Φούντα.
      Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε με κεντρικούς ομιλητές τους κ. Σπύρο Λυκούδη, Γενικό Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ και Βουλευτή Επικρατείας, κ. Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, υπεύθυνο Οργανωτικού, κ. Σάκη Παπαθανασίου, υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού, και τους κ. Βασιλείου και Ζάψα από την  Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ Ιωαννίνων,  συμμετείχαν μέλη και φίλοι του κόμματος από την Ήπειρο και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας......



       Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, που διήρκησε πάνω από τέσσερις ώρες συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και συγκεκριμένα η ψήφιση των νέων μέτρων και ο σκληρός αγώνας του Προέδρου κ. Φώτη Κουβέλη για την αποδοχή των ισοδυνάμων μέτρων, που προτείνει η ΔΗΜΑΡ. 
     Το λόγο έλαβαν πέρα των κεντρικών ομιλητών, πάνω από  26 μέλη του κόμματος, τα οποία τοποθετήθηκαν για θέματα που άπτονται κυρίως της εσωτερικής οργάνωσης και λειτουργίας του κόμματος, της συμμέτοχης ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση και το εγχείρημα της διεύρυνσης του κόμματος στο χώρο της ευρύτερης κεντροαριστεράς.
      Οι παριστάμενοι αναφέρθηκαν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια Ηπείρου, με κυριότερο αυτό της επικείμενης πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ». Τόνισαν, επίσης, ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη μέσα από τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και ότι η Περιφέρεια Ηπείρου μπορεί να συμβάλλει στην κατεύθυνση αυτή.
    «Χαιρετίζω την πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων, και πιστεύω πως τέτοιες συγκεντρώσεις ανοιχτού και γόνιμου διαλόγου πρέπει να πραγματοποιούνται συχνότερα» τόνισε η κα Φούντα.
       Η Βουλευτής, μίλησε για τα θέματα που προαναφέρθηκαν και δήλωσε την πρόθεσή της να συμμετέχει σε συνελεύσεις που λαμβάνουν χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως αυτά θα τα ορίσει η Πανηπειρωτική Επιτροπή και την διαθεσιμότητά της για βουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος στην ευρύτατη περιοχή της Ηπείρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο