Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης στις παιδικές χαρές του Δήμου Ξηρομέρου

Δείτε την παιδική χαρά στο Αρχοντοχώρι ΠΡΙΝ και  ΜΕΤΑ την ανάπλαση

         Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επισκευής, συντήρησης, και εγκατάστασης νέων οργάνων στις παιδικές χαρές του Δήμου Ξηρομέρου.  Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κ.Κουμανδράκη –Σαμαρά Κωνσταντίνα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
     «Με σεβασμό στην ανάγκη των παιδιών μας για ψυχαγωγία, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε πετυχημένες παρεμβάσεις σε όλες τις παιδικές χαρές που λειτουργούν στις Τοπικές Κοινότητες, καθώς και στην Δημοτική Κοινότητα Αστακού. Επισκεφτήκαμε επί τόπου τους χώρους και καταγράψαμε όλα τα προβλήματα....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...

        Συνεργαστήκαμε άψογα με τους πρόεδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων. Ακούσαμε τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους. Τέλος συμβουλευτήκαμε του ειδικούς, οι οποίοι ανέλαβαν και την υλοποίηση των παρεμβάσεων.   
        Στόχος μας η δημιουργία ασφαλών και και καλαίσθητων χώρων για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς τους. Βασική επιδίωξη μας είναι η λειτουργικότητα των παιδικών χαρών ώστε να προσφέρουν δυνατότητες άθλησης και κοινωνικοποίησης συνεισφέροντας έτσι στην ανάπτυξη των Παιδιών. 
      Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο Δήμος μας εντάθηκε στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», του ΥΠΕΚΑ (αριθ. 321/12.07.2012) με το έργο «Συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού παιδότοπων Δήμου Ξηρομέρου». Έτσι ελπίζουμε να δημιουργήσουμε νέους παιδότοπους, σύγχρονους με πιστοποίηση και υψηλές προδιαγραφές.» 

ΑΣΤΑΚΟΣ 24/09/2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 


ΜΥΤΙΚΑΣ-ΠΡΙΝ
MYTIKAΣ-ΜΕΤΑ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΠΡΙΝ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΤΑ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΙΙ-ΠΡΙΝ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΙΙ-ΤΩΡΑ

ΦΥΤΕΙΕΣ-ΠΡΙΝ
ΦΥΤΕΙΕΣ-ΜΕΤΑ
ΦΥΤΕΙΕΣ ΙΙ ΠΡΙΝ
ΦΥΤΕΙΕΣ ΙΙ ΜΕΤΑ

ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ-ΠΡΙΝ
ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑ ΤΩΡΑ

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ – ΠΡΙΝ
ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ ΤΩΡΑ
ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ 2 - ΠΡΙΝ
ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙ 2 - ΜΕΤΑ

ΠΗΓΑΔΙΑ-ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙΟΥ- ΠΡΙΝ
ΠΗΓΑΔΙΑ-ΜΕΤΑ

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΠΡΙΝ
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΤΩΡΑ

ΒΑΡΝΑΚΑΣ -ΠΡΙΝ
ΒΑΡΝΑΚΑΣ-ΜΕΤΑ

ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ - ΠΡΙΝ

ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙ - ΜΕΤΑ

KANΔΗΛΑ-ΠΡΙΝ
ΚΑΝΔΗΛΑ-ΜΕΤΑ
ΚΑΝΔΗΛΑ 2-ΠΡΙΝ
KAΝΔΗΛΑ 2 -ΜΕΤΑ

    Ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν  σε όλες τις  Παιδικές Χαρές του Δήμου Ξηρομέρου. Απλώς ήταν τεχνικά αδύνατο σε σταλθούν Φωτογραφίες από όλες.

16 σχόλια:

  1. ANTE MHΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλό θα ήταν να μας πεί το γραφείο τύπου ποιο ήταν το ποσό που εγκρίθηκε για την ανάπλαση των παιδότοπων και και ποιο ή ποια εταιρία ανέλαβε αυτό το έργο έχω και εγώ πολλές φωτό για την μούφα ανάπλαση και το φαγοπότι που γίνεται στους Δήμους ακόμα και σήμερα βλέπε κιόσκι Σκουρτού !!!!!!
    εεε γραφείο τύπου μισά μας τα λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο στην παπαδατου λεγετε παιδικη χαρα μονο σταχτη στα ματια για αυτους που δεν ξερουν ποιες φωτογραφιες απο την παιδικη χαρα που υπηρχε στο χωριο βαλανε μονο μια κουνια στο χωρο που ειχε διαμορφωσει ο μπουρναζος η υπολοιπη ειναι πεταμενη πισω στο χωρο του σχολειου αυτα για να γνωριζει ο κοσμος την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΤΟ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΡΟΥΓΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στο στρογγυλοβουνι εγινε έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για να δουμε αν το εργο ειναι μακέτα η έγιναν πραγματικά παρεμβάσεις .καλο ειναι να μας το πουν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πω πω μπογια που εχει ξοδευτει. ωραια εργα μπραβο στο δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωραια εργα μπραβο στο δημαρχο.αρχισε το δουλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΑΜΕ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΜΗ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΟΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ...ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ Κ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΗΤΑΝ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΑ Κ ΜΙΑ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ Κ ΤΗ ΣΤΗΣΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΣΤΩ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτές δεν είναι παιδικές χαρές, αλλά κάτι κούνιες & τραμπάλες (και μάλιστα από ευτελή υλικά) η παιδική χαρά (ο χώρος και τα όργανα) πρέπει να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Υπ. Απόφασης 28492/ 18.05.2009 του ΥΠ.ΕΣ. (πρέπει να υπάρχει έγκριση του χώρου, από αρμόδια Επιτροπή της ΠΔΕ και σχετικές πιστοποιήσεις, π.χ. ΕΛΟΤ) Κρίμα που συνεχίζονται και σήμερα οι ατασταλίες τέτοιου τύπου!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο