Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κωνωπίνα: Στο κόκκινο η εγκληματικότητα από τους αδίστακτους ληστές…


Ένας Αναγνώστης μας γράφει:

     Νύχτες τρόμου για όλους τους κατοίκους της Κωνωπίνας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας. Οι «γνωστοί» κακοποιοί προκειμένου να αρπάξουν λίγα χρήματα δε διστάζουν να βασανίσουν τα θύματά τους ακόμη και όταν πρόκειται για ανήμπορες γιαγιάδες. 
    Οι επικίνδυνοι κακοποιοί δείχνουν να έχουν αποθρασυνθεί τελείως, από την αδυναμία που παρουσιάζει η αστυνομία, παρά τα δεκάδες κρούσματα που έχουν διαπράξει στο Ξηρόμερο να τους συλλάβουν....




      Έτσι «χτυπούν» ασύστολα, σαρώνοντας στο πέρασμά τους, σχεδόν, τα πάντα. Πρόβατα, κατσίκια, τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και διαπράττουν ληστείες. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πια, και ουδείς μπορεί να προβλέψει και να εκτιμήσει πού θα φτάσει. Οι Κωνωπινιώτες ζουν καθημερινά με το φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια. Δεν ξέρουν τι μπορεί να αντιμετωπίσουν, τι μπορεί να τους βρει….

      Οι κάτοικοι κάνουνε έκκληση στο Κράτος (αν υπάρχει) για σωστή αστυνόμευση, αφού οι κακοποιοί δρουν ανεξέλεγκτα κι άφοβα, γνωρίζοντας πως στα χωριά μας δεν υπάρχει ίχνος από αστυνόμευση…
       Διαφορετικά ας αναλάβει δουλειά κι εδώ,  η  Χρυσή  Αυγή, αντικαθιστώντας το επίσημο Κράτος που συνεχώς απουσιάζει…

Ένας Αναγνώστης 

10 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΝΟΠΙΝΙΩΤΕΣ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ (Η ΓΝΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ) ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΠΙΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την απάθεια των Ξηρομεριτών, απέναντι στο φόβο και το δράμα που περνάνε οι φίλοι Κωνωπινιώτες, αφιερώνω σε παραλλαγή στίχους από τον Μπεχτ:

    «Όταν λήστεψαν, φίμωσαν, έδειραν την ηλικιωμένη στη Κωνωπίνα δεν φώναξα, γιατί δεν ήταν δικιά μου γιαγιά, όταν έκλεψαν τα 25 αρνιά στον Αετό, 18 στη Κωνωπίνα, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήταν τα δικά μου αρνιά, όταν μαχαίρωναν το νεαρό από τη Κατούνα δεν αντέδρασα, γιατί δεν ήταν το δικό μου παιδί, όταν έκλεβαν τα τρακτέρ, γεωργικά εργαλεία, έδερναν και λεηλατούσαν, δεν έκανα τίποτα γιατί ήμουνα αδιάφορος. Μετά ήρθαν να ληστέψουν κι εμένα τον «Ξηρομερίτη», αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να με υποστηρίξει….»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί πάλι ρε παιδιά οι γνωστοί - άγνωστοι ?
    Έλεος πια ρε κράτος μπουρδέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η άτυχη γυναίκα που οι αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν άγρια χθες βράδυ μέσα στο σπίτι της στην Κωνωπίνα, βγήκε σήμερα το βράδυ από το Νοσοκομείο Αγρινίου με πολλά ράμματα στο κεφάλι και με χτυπήματα σε όλο της το σώμα!. Της χαρίζουμε το στίχο «Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό» και ευχόμαστε η Αστυνομία να κάνει καλά τη δουλειά της για να μην έχουμε κι άλλα θύματα από τη «γνωστή» συμμορία….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιό σπίτι θα κλείσει για χάρη αυτών των κακοποιών στοιχείων κσι μετά θα χύνουμε όλοι μας κροκοδείλια δάκρυα κύριοι της αστυνομίας και δικαστικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Η ΑΝΟΧΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΜΑΖΕΦΤΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΟΠΙΝΑ. ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΠΙΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ Σ’ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΧΩΡΙΟ (ΤΟΝ ΑΕΤΟ).
    ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΝΟΠΙΝΑΣ.
    ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΔΕΛΦΗ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΑΚΤΙΚΑ.
    ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΤΟ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΆΜΑΤΑ ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ?
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ?

    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΌ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φωνάξτε τον Δένδια να πιει καφέ, να κάνει και δηλώσεις στη Τηλεόραση και το ... κακό θα εξαφανισθεί. Όπως ακριβώς έγινε και στην Ομόνοια της Αθήνας με τους παράνομους μετανάστες, τις πόρνες και τους εμπόρους ναρκωτικών. Χάθηκαν όλοι όταν .... περιόδευε ο Δένδιας και εμφανίστηκαν διπλάσιοι όταν έφυγε. Ούτε ο Χριστός με τους άρτους να ήταν. Μήπως πρέπει να γίνουμε όλοι... Αϊτινοί; Λέω, μήπως ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο