Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκος Ζώγας: Απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα του Πάνου Χολή


EΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ ΝΙΚΟΥ ΖΩΓΑ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Κου ΧΟΛΗ

    Κύριε Χολή, 
αφού δεν υπήρξε κανένας να σας απαντήσει από το Δημοτικό Συμβούλιο, σας απαντάω εγώ ως Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Παλαιομάνινας.
      Όσον αφορά το τζίπ να σας εξηγήσω ορισμένα πράγματα. Το τζίπ όταν αγοραστεί δεν θα γραφτεί στο όνομα του Πυθαγόρα Σαμαρά, θα ανήκει στον Δήμο Ξηρομέρου για να μην σου κάνω ανάλυση και παρακάτω. Μέχρι τώρα υπήρξαν νόμιμες διαδικασίες, δεν έγινε ούτε κάτω από το παράθυρο ούτε κάτω από το τραπέζι....



     Επι 2 τετραετίες ο Δήμαρχος χρησιμοποιούσε το ιδιωτικό του αυτοκίνητο με ιδιωτικό του οδηγό για τις μετακινήσεις του Δήμου. 
    Τότε μέχρι και σήμερα δεν είδα έναν καλοθελητή να πει ένα μπράβο που δεν χρέωνε το Δήμο για τις μετακινήσεις του. Αυτό όμως αναγνωρίζεται στην κάλπη.

     Όσο για το Ανώνυμοι κολαούζοι της εκάστοτε Δημαρχίας  βάλθηκαν να αποδείξουν πόσο βασιλικότεροι του βασιλέως είναι ή εξαργυρώνουν προκαταβολικά μελλοντική τους ανέλιξη, να ονοματίζεις σε ποιους απευθύνεσαι  γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι. 
    Και να ξέρεις ότι όταν παρουσιάζεις έργο (γιατί αναφέρθηκες για τα τοπικά διαμερίσματα και σε αγροτικούς δρόμους) δεν χρειάζεται να βγάζουμε στα μπλόγκς τα έργα που κάνουμε, αυτά θα φανούν στο τέλος της θητείας. Στα υπόλοιπα δεν σου απαντώ γιατί δεν με αφορούν άμεσα.

    Αναφέρθηκες ότι ορισμένοι δεν μπορούν να σηκώσουν ανάστημα και να πάνε κόντρα στον Δήμαρχο, επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά πολλά χρόνια έχω να πώ ότι δεν είναι «Μπαμπούλας», εξοργίζεται και βγαίνει εκτός εαυτού με τους απατεώνες και τα λαμόγια που αποσκοπούν να κερδίζουν χρήματα από τον Δήμο.

     Και όσο με αφορά Κύριε Χολή, δεν υπήρξα ποτέ ούτε πιόνι ούτε γαϊτανάκι, είμαι στην παράταξη του Πυθαγόρα Σαμαρά και δίπλα του για να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο και αυτό θα γίνεται μέρα με τη μέρα με έργα και όχι με λόγια παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Υ.Γ. Κύριε Χολή αναρωτιέμαι πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι το Τζίπ του Δημάρχου θα κοστίσει 50.000 € ? Στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού το ποσό που προτείνεται είναι ΜΕΧΡΙ της τάξης των 50.000 €, δηλαδή μπορεί να κοστίσει και 10000€ και 15000€ και 20000€ και 25000 €. 
Συμβουλή – μην προτρέχετε.

       ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πρόεδρος  Τ.Κ  Παλαιομάνινας

9 σχόλια:

  1. AKSIA TA MAYRA XRHMATA SAS KYRIE ZOΓΑ.

    Γ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε νικο πόσο αλλο σφουγκοκολάριος θα γίνεις της ντίνας και του πυθαγόρα! Ασε τους πολίτες να εκφραστούν όπως θέλουν ..δημοκρατία έχουμε και μην μας λές για το τζιπ τωρα δικαιολογίες ...δεν δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να σας πω, έτσι που τα λέτε, θα πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη από τον κύριο Σαμαρά.
    Ως απλός πολίτης, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
    1. Ο κύριος Σαμαράς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ. Παρακαλώ να μην υποτιμάτε την λογική μας και την μνήμη μας, το θεωρώ μέγιστη προσβολή.
    2. Αν κατάλαβα καλά, κρύβετε το έργο σας; Μα ο κόσμος χρειάζεται ΚΑΙ ψυχολογική υποστήριξη, ότι είστε δίπλα του, να ανέβει η ψυχολογία του. Αν το κάνετε, είναι κατά την γνώμη μου λάθος.
    3. 2.500 κυβικά τζιπ 25.000 €; Πείτε μας που θα το πάρετε να πάρουμε κι εμείς...
    θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι: σαφώς και είναι νόμιμο να πάρει αυτκίνητο ο δήμαρχος, είναι όμως και ηθικό;
    Ο κύριος Σαμαράς, από όσο ξέρω, είναι πλούσιος και δεν έχει ανάγκη τα δημοτικό όχημα, ενώ τα κονδύλια έχουν ήδη γίνει είδος εν ανεπάρκεια. Δεν θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδι του δημαρχου χρονια τωρα εεεε να μην τον στηριξει...ελεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα!!!
    Ήθελα να πω πως είναι σημαντικό που ο δήμαρχος χρησιμοποιούσε το δικό του αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του. Εύλογο είναι όμως να δοθεί και μια εξήγηση στους συντοπίτες μας για το πως γίνεται να σπαταλώνται τόσα πολλά χρήματα για αυτοκίνητο Δημάρχου τη στιγμή που υπάρχουν τόσες φτωχές οικογένειες που χρειάζονται τη στήριξή μας..! Πώς γίνεται κύριε Ζώγα, να απασχολούνται στο Δήμο, άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος κάποιων ατόμων που έχουν εκλεγεί; Είναι σύμπτωση; Πως γίνεται σε αυτό το Δήμο να έχουν μονιμοποιηθεί άτομα χωρίς πτυχία; Είναι κάποιες ερωτήσεις που χρήζουν άμεσης απάντησης καθώς η καταγραφή τέτοιων γεγονότων προσβάλλει πτυχιούχους που περιμένουν να εργαστούν για να μπορέσουν κι αυτοί επιτέλους να προσφέρουν στις οικογένειές τους....Είναι ντροπή να καταλαμβάνουν θέσεις, άτομα που δεν κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα...Ας δημοσιοποιηθούν επιτέλους οι διαδικασίες πρόσληψης κάποιων υπαλλήλων για να μπορέσει και ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματά του...
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τζιπ μάλλον κάνω ότι δεν το ακούω αλλά η μυρωδιά στο λιμάνι του Αστακού από τους υπονόμους που εκβάλουν μέσα στο λιμάνι δεν προσπερνάτε με τίποτα .Έλεος κάντε κάτι το μόνο που ζητάτε είναι εισπρακτικά μεγάλα ποσά για αποχέτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά αυτοκίνητο μπορεί να αγοραστεί ως 10.000 ευρώ αλλά μεταχειρισμένο ,"τσάμπα" τα δίνουν ,δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούργιο και ούτε πάνω από 2.000 κυβικά ,δεν υπάρχει λόγος να πληρώνονται και τεράστια τέλη κυκλοφορίας !!
    Τα υπόλοιπα χρήματα ως το δεσμευμένο κονδύλι μπορούν να πάνε στην επιδιόρθωση του δρόμου από την Παλαιομάνινα προς τον Αστακό που έχει το κακό του χάλι .
    Επίσης δεν είδα να φροντίσατε κύριε πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για συγκοινωνία της κοινότητας σας με την έδρα του Δήμου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε κ. Χολη μου δημιουργει μεγαλη εκπληξη αλλα και μια μικρη καχυποψια το σχολιο σας στην αρχη οτι το τζιπ δεν θα γραφτει στο ονομα του δημαρχου αλλα στον δημο,Δεν καταλαβα καθολου αυτη την#διευκρινηση# θα μπορουσε δηλ. να συμβει και το αντιθετο; ν αυπηρχε εστω και μια περιπτωση να ηταν στον ονομα του Δημαρχου; γιατι αν μπορει να συμβει αυτο στον Δημο Αστακου τοτε μετα χαρας θα δεχομουνα και γω ενα δωρακι ας ειναι εστω και 1000cc Οσο για τα υπολοιπα που σχολιαζεται δεν χρειαζεται να αανφερθω εγω καθολου και σε τιποτε σας απαντανε οι προηγουμενοι σχολιαστες στο blogs
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πρεπει να παρει τζιπ ο δημαρχοσ εχετε δει τον δρομο αστακο παλαιομανινασ απο πηγαδια αρμα πρεπει να παρει οχι τζιπ ,ο κυριοσ προεδροσ τησ παλαιομανινασ με τα 1οοοο που κανειτο τζιπ με τα λεγομενα του να τα κραταγε να τα διαθεσει να βαλει πετραιλεο στο σχολειο για το χειμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο