Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


       Προς απάντηση σχετικού ψηφίσματος καταδίκης της δράσης Χρυσής Αυγής Αιτωλοακαρνανίας στην Δημοτική Ενότητα  Γαβαλούς ως Λαικός Εθνικιστικός Σύνδεσμος, δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορούμε να συγχαρούμε τους Δημοτικούς άρχοντες του Αγρινίου για τις καταδίκες της πραγματικής παρανομίας που υφίσταται η περιοχή της Δημοτικής ευθύνης του κου Μοσχολιού.
  Προς το παρόν δεν θα αναφερθούμε στα χρόνια προβλήματα της περιοχής τα οποία θα επιδιώξουμε νομότυπα να συζητήσουμε από κοντά με τον κύριο Δήμαρχο πολύ σύντομα, παρά μόνο θα επιμείνουμε στα πολύ πρόσφατα περιστατικά παρανομίας και πραγματικής βίας που συνέβησαν μέσα στην πόλη του Αγρίνιου....


   
    Το πρώτο αφορά τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν με την επίθεση παρακρατικών τραμπούκων-αναρχικών στο κτήριο αλλά και στο αυτοκίνητο της υπηρεσίας Ταχυδρομείου Αγρινίου, το δεύτερο στην ανοχή και την μη καταδίκη του γεγονότος όπου παράνομη οργάνωση αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών/αναρχικών παρέστη σε σύσκεψη που έγινε στις  14/9/2012 στην παλαιά αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, και το τρίτο το…’’καλύτερο’’, στην μη πολιτική  καταδίκη από μέρους σας, στην επίθεση που έγινε το καλοκαίρι από ντόπιους παρακρατικούς του ψευτοαναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου στον τοπικό Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου κύριο Κ. Μπαρμπαρούση.
  
     Κύριε δήμαρχε, κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι, η δράση της Χρυσής Αυγής αποδεδειγμένα δεν είχε να κάνει ούτε με βία προς οιονδήποτε πολίτη παράνομο η μη, αλλά ούτε και με φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διότι θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προιόντα παράνομου εμπορίου δεν είναι κατά τον νόμο, και δεν μπορούν να αποτελούν εμπορική ιδιοκτησία, και βάσει αυτού, το κράτος μπορεί να κατάσχει αλλά και να καταστρέψει κάθε τι παράνομο.
    Ως προς την νομιμότητα της εν λόγω κίνησής μας να γκρεμίσουμε 2 πάγκους καθ’όλλα παράνομου εμπορεύματος, καλό είναι να αφήσετε την δικαιοσύνη να αποφανθεί, και καλό είναι να μην σπεύδετε να  ‘’τελεσιδικήσετε   αυτόκλητα’’ ως Δημοτικό συμβούλιο διότι αυτό μπορεί να είναι κάλλιστα, αντιποίηση αρχής από μέρους σας !
  Οι υπαρκτές ελλείψεις στην άσκηση αυτών των καθηκόντων του κράτους-όπως πολύ καλά παραδέχεστε στην αναφορά σας, και λόγω της τραγικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει λόγω της παρανομίας και της πολιτικής κυρίως κλεψιάς, δεν μπορούν να καθιστούν τους νομιμότατους μικροεμπόρους μακροχρονίως υποχείρια της κάθε είδους πολιτικής και ψηφοθηρικής προπαγάνδας.

     Θεωρούμε υποχρέωσή σας να καταδικάζετε πολιτικά την πραγματική βία και τις καταστροφές κατά δημοσίων και ιδιωτικών περιουσιών από παρακρατικούς.
      Δεν μπορείτε να κωφεύετε πολιτικά ως προς την επίθεση κατά της ζωής τοπικού Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.
     Δεν είναι δυνατόν να καλύπτετε πολιτικά τις παράνομες συνεδρίες αναρχικών τραμπούκων σε δημοτικά κτήρια, και φυσικά, δεν μπορείτε να καταδικάζετε κύριοι του Δημοτικού συμβουλίου ‘’τον πολίτη που σβήνει την πυρκαγιά μόνο και μόνο επειδή δεν είναι πυροσβέστης’’.

                                      Αγρίνιο  25/09/2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο