Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αίρεται η βουλευτική ασυλία του Μπαρμπαρούση της Χρυσής Αυγής


      Την άρση της ασυλίας του βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση αποφάσισε ομόφωνα η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
     Η τελική απόφαση θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα από την ολομέλεια της Βουλής.
     Υπενθυμίζεται ότι την άρση της ασυλίας του κ. Μπαρμπαρούση ζήτησε ο Αρειος Πάγος στις 13 Σεπτεμβρίου για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και της απόπειρας αντιποίησης αρχής....



     Τα αδικήματα αφορούν τα θλιβερά επεισόδια χρυσαυγιτών σε βάρος μεταναστών στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

5 σχόλια:

  1. σε αυτο το κρατος παντα τους αγνους πατριωτες κυνηγουσαν οι ξενοδουλοι εξουσιαστες,παντα ομως δικαιωνονταν απο την ιστορια και το λαο,μην κωλονεις Κωστα εχεις το λαο και το δικιο με το μερος σου,φωνη λαου οργη θεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ασυλία των υπολοίπων 299 πότε θα αρθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρήκαν 2 δις σε λογαριασμό του Τσοχατζόπουλου, υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για σκάνδαλο 10 δις από πολιτικούς (πολυκομματικούς από όσα διαβάζω), χθες η Τρόϊκα εσωτερικού ενέκρινε τα μέτρα του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα ύψους 11,5 δις, την πληρώνει ένας ολόκληρος λαός που έχει ήδη κάνει το σκατό του παξιμάδι για 5 νοματαίους εξυπνάκηδες και η πιο ανώδυνη λύση ποια είναι? Να αρθεί η βουλευτική ασυλία του Μπαρμπαρούση. Καλώς, πολύ καλώς. Αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι η πιο ανώδυνη για το σύστημα. Με 35% θα φορολογούμαστε πλέον. Αλλά και πάλι διαλέγουμε την πιο ανώδυνη λύση για το σύστημα. 1.500.000 άνεργοι από τον ιδιωτικό τομέα και τούς αυτοαπασχολούμενους, αλλά πάλι διαλέγουμε την πιο ανώδυνη λύση για το σύστημα. Αντί να ξεσκαρτάρει το Δημόσιο, εξοντώνει κι άλλο τη ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας, τους αυτοαπασχολούμενους, τούς οποίους έτσι κι αλλιώς τούς κρίνει η αγορά και τους ελέγχει το σύμπαν (του Δημοσίου). Όμως την κυρία που φτιάχνει το νυχάκι της την ώρα της δουλειάς τη βάζει στο ίδιο τσουβάλι και της δίνει πριμ παραγωγικότητας με την κυρία που δουλεύει στην ίδια υπηρεσία και παίρνει και δουλειά για το σπίτι. Κανονικά ο Μπαρμπαρούσης και οι όμοιοί του δεν έπρεπε να είναι στη Βουλή, ούτε για πλάκα. Όμως πρέπει να τον "τιμήσουμε", μιας και με "ομοψυχία" η Ελληνική Βουλή τον θυσίασε για το καλό του τόπου. Το λάθος του Μπαρμπαρούση είναι ότι δεν έφαγε λεφτά. Η τιμωρία του είναι ότι σύμφωνα με αυτά που πιστεύει έπραξε το καλύτερο (κατ' αυτόν) για την πατρίδα. Το έγραψα και πιο πάνω. Πολιτικά, ούτε καλημέρα δεν θέλω να του πω. Όμως οι σφαλιάρες που τρώμε εδώ και δύο χρόνια δεν βλέπω να τιμωρούνται από κανέναν τελικά. Δεν τις φορτώνουν κι αυτές στον Μπαρμπαρούση? Και να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί πρέπει κάποια στιγμή να είμαστε και δίκαιοι αλλά και ρωτάμε και για την αλήθεια. Γιατί δεν άρθηκε η βουλευτική ασυλία των άλλων λεβεντόπαιδων από το κόμμα του που έκαναν τα επεισόδια κάπου στην Αττική (Μαρκόπουλο? νομίζω). Γι' αυτό δεν διάβασα τίποτα στον Τύπο. Μήπως τους χαλάει τη μαγιά ο δικός μας γιατί είναι ορίτζιναλ και αυθεντικός (και ίσως και άμαθος από πολιτικές προφυλάξεις)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βέβαια !!!η χρηση αυγη ειναι ενα μεγαλο αγκαθι στο νυχι του γιγαντα . αυτο ειναι και δεν του ειναι ευκολο πλεων να τρωει γιατι εχει αφορμησει ..... απλα . δεν τους θελουν τους χρυσαυγητες γιατι ειναι δικαιοι . χαλανε το μενου των γερμανων και των ρουφιανων , των δοσίλογων. εγω πρωσοπικα δεν ψηφισα χρυση αυγη αλλα τωρα ειμαι μαζι τους . ειμαι υπερ των ελληνωπουλων που θελουν να τα κατασπαραξουν οι βαρβαροι . γι'αυτο κοιτανε να τους ριξουν σταχτη στα μουτρα για να οργωνουν παλι το δημοσιο και να τρωνε τον σκασμο , και στην συνεχεια να πληρωνει ο λαος τα μεταξωτα βρακια τους . ειρθε η ωρα τους πλεων δεν εχουμε τιποτα να χασουμε σαν λαος . εχουν ομως κατι υπολοιπα , χρωστουμενα σε μας και αυτοι που μας προδοσαν πρεπει να πληρωσουν . μονο αν παρουμε την κατασταση στα χερια μας αυτη την στιγμη θα σωθουμε ειδάλλως θα χαροπαλευουμε για μια ζωη με αυτους που μπλεξαμε . εχετε αισθηση που μας πανε καθημερινα ? ενας ο σκοπος τους πληρη φτωχοποιηση του ελληνικου λαου , μονο ετσι μπορουν να μπουνε μεσα στην ελλαδα και να οργώνουν ανενόχλητοι , και να εκμεταλευωντε τον ορικτο μας πλουτο . εχει αναρωτηθει κανεις γιατι δεν εχουν ξεκηνησει ακομα τα παιτρελαια μας ? επειδη δεν εχουν ολοκληρωσει ακομα την ολική διάλυση της ελληνικης οικονομιας /. αυτο ειναι και σας το λεω . αν δεν κηνηθουμε τωρα χασαμε το τραινο για τον παράδεισο. δεν ειναι τοσο απλο το θεμα . κινδυνεύουν ολα τα ελληνοπουλα . μηληστε με οποιον μπορειτε ,μην μενουμε και να περιμένουμε το μηραιο της μηρας μας που καποιοι αποφασησαν γι'αυτη . θα ερθει ωρα που αν μεινουμε ετσι θα βλαστημαμε την ωρα που δεν καναμε αυτο που επρεπε . ενας μονο μπορει να αλαξει πολλα πραγματα ... να θυμαστε το ρυακι το καταχείμωνο γινεται ποταμι που πνηγει . ( η ελλαδα κυνδηνευει , οι ελληνες κυνδηνευουν οσο και αν δεν το νιωσατε εχουμε ενα αφυσικο οικονομικο πολεμο. κατι πρεπει να γινει για μας , για τα παιδια μας για τα εγγονια μας , για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά, να αρθεί η ασυλία και να δικασθεί ο Μπαρμαρούσης. Διότι η ασυλία δεν είναι – και σωστά- για να καλύπτει τέτοια αδικήματα. Είναι για να προστατεύει την ελεύθερη πολιτική δράση της διαπλοκής και της μίζας. Δεν συμφωνώ με τις πράξεις του Μ και με χωρίζει άβυσσος από αυτό που εκπροσωπεί η Χ.Α. Μόνο που οι πράξεις της είναι παρεπόμενες του παρεμπόριου και του λαθρεμπόριου, της φοροδιαφυγής και του αθέμιτου ανταγωνισμού σε βάρος των νόμιμων πολιτών. Αν αυτά – και άλλα- δεν συντηρούνταν από ένα διεφθαρμένο και ανίκανο πολιτικό σύστημα, δεν θα υπήρχε χώρος για τη Χ.Α. Θα έπρεπε πρώτα να είχαν διωχθεί όσοι κρύβονται και εκμεταλλεύονται τη δυστυχία των παράνομων μικροπωλητών μεταναστών, στους οποίους ξεσπά το φυλετικό μίσος της Χ.Α. Εδώ, τα θεσμικά Όργανα της Πολιτείας κοιμούνται ή εξαντλούνται σε υπουργικές επικοινωνιακές παπαρολογίες, από τις οποίες έχουμε χορτάσει. Και είναι οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί για όσα παράνομα και κατακριτέα πράττει η Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο