Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρία Τριανταφύλλου: Συμμετείχε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις


   Την Τρίτη 25/9/12 στην Παναιτωλοακαρνανική συγκέντρωση υγειονομικών στο Αγρίνιο παραβρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Τριανταφύλλου καθώς και στην απεργιακή κινητοποίηση της τετάρτης 26/9/12, που οργάνωσε το εργατικό κέντρο Μεσολογγίου στα πλαίσια της πανελλαδικής γενικής απεργίας που κήρυξε η ΓΕΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Δήλωση για τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών
«Οι πολίτες και εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας του νομού δεν εφησυχάζουν. Η χώρα μπορεί και πρέπει να αλλάξει πορεία. Η υγεία, η παιδεία, η εργασία είναι δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αίμα από το λαϊκό κίνημα στην χώρα μας. Δεν εκχωρούνται.
Η κυβέρνηση της τρόικας και ο υπουργός οικονομικών  κ. Στουρνάρας έχουν κάθε λόγο να προβληματίζονται.
Ο ακόμα πιο οργανωμένος αγώνας των εργαζομένων με ενδυναμωμένα τα στοιχεία της αλληλεγγύης και της αντίστασης δεν θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν στην διάλυση κάθε κοινωνικής δομής της χώρας.
Είναι πλέον φανερό ότι στα αδιέξοδα που οδηγούν την χώρα θα βρουν απέναντί τους σύσσωμο τον Ελληνικό λαό.»....

 
 Χαιρετισμός στο εργατικό κέντρο Μεσολογγίου
«Για δυόμιση χρόνια τίθενται στον ελληνικό λαό εκβιαστικά διλήμματα, τρομακτικά διλήμματα:
ΔΝΤ ή χρεοκοπία; μνημόνιο ή χρεοκοπία; αλλαγές στα εργασιακά ή χρεοκοπία, αλλαγές στα ασφαλιστικά ή χρεοκοπία; Χαράτσια ή χρεοκοπία; απολύσεις ή χρεοκοπία; Μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία; PSI  ή χρεοκοπία;  
Για δυόμιση χρόνια ο ελληνικός λαός απαντά με αντιστάσεις, δίνει νικηφόρους αγώνες. Ο ελληνικός λαός έδιωξε πρώτα την κυβέρνηση Παπανδρέου, που υπέγραψε φαρδιά πλατιά τα μνημόνια, έδιωξε την κυβέρνηση Παπαδήμου και τώρα οδεύει προς την τελική νίκη. Μια νίκη που θα σαρώσει την ξένη και την εγχώρια τρόικα και θα τους στείλει στην Γερμανία, στα ευρωπαϊκά διευθυντήρια όπου ανήκουν. Αν ξανάρθουν στην Ελλάδα ως επισκέπτες να μην ξεχάσουν να φέρουν τις πολεμικές αποζημιώσεις, ο,τι δηλαδή χρωστάνε στον ελληνικό λαό

Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο