Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση Δήμου Ξηρομέρου σε δημοσίευμα σχετικά με την «δυσοσμία» στην παραλία του Αστακού


          Η ιστοσελίδα Αstakos News (www.Astakos-News.gr), στις 28 Αυγούστου 2012, δημοσίευσε ανάρτηση με τίτλο «H εμπειρία μιας επίσκεψης στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας» (δείτε εδώ)
      Στο  μήνυμα του ο ανώνυμος παραθεριστής αναφέρει τα εξής:  «Η επίσκεψη και παραμονή, έστω λίγων ημερών, στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ένα γραφικό μέρος της χώρας μας, συνιστά μοναδική εμπειρία.
   Ο επισκέπτης διαπιστώνει ότι οι δημότες του Αστακού κολυμπούν δίπλα-μέσα στις ακαθαρσίες (τους) που ο δημόσιος αγωγός μεταφέρει νυχθημερόν στην παραλία - θάλασσα. Η οσμή μιλάει από μόνη της για τα αποτελέσματα της απουσίας αποχετευτικού συστήματος ή βιολογικού καθαρισμού......




     Στη συνέχεια έκπληκτος ο επισκέπτης διαπιστώνει ότι στην παραλία του Αστακού άπαντες οσμίζονται τις ακαθαρσίες (τους) και απρόσκοπτοι συνεχίζουν την απόλαυση του φαγητού, του ποτού και του καφέ τους. 
         Κατόπιν πραγματοποιούν μία βουτιά στην ακατάλληλη θάλασσα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την υγεία τους και επιστρέφουν σπίτι τους, όπου το πόσιμο νερό είναι ακατάλληλο εξαιτίας της ύπαρξης αμιαντοσωλήνων για τη μεταφορά του. 
       Χαρακτηριστική είναι η σύσταση οπωροπώλη για βράσιμο των λαχανικών με εμφιαλωμένο νερό! 
     Ας ευχηθούμε στο άμεσο μέλλον όλα τα προαναφερθέντα-απίστευτα εν έτει 2012 - προβλήματα να αντιμετωπιστούν και ο Αστακός να πάψει να συνιστά κίνδυνο για τη δημόσια υγεία». 

      Η Δημοτική Αρχή  θεωρεί ότι το μήνυμα του ανώνυμου παραθεριστή αποτελεί διαστρέβλωση της πραγματικότητας, περιέχει ανακρίβειες, και δυσφημεί κατά τον χειρότερο τρόπο τον Αστακό. Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας ανακοινώνει τα εξής:


 1.-Βιολογικός καθαρισμός της πόλης του Αστακού:     
      Ένα έργο που ξεκίνησε επί Δημαρχίας Πυθαγόρα Σαμαρά, και όπως φαίνεται  θα ολοκληρωθεί με Δήμαρχο τον Πυθαγόρα Σαμαρά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το  έργο προχωρά  με ταχύτατους  ρυθμούς. Αυτό αποδεικνύεται  και από το έγγραφο της Κοινοπραξίας (ΧΩΡΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Τ.Ε-ΕΡΜΩΝ Α.Ε.&ΣΙΑ) που έχει αναλάβει το έργο προς το Δήμο Ξηρόμερου (Αριθ. Πρωτ 7041/25-5-2011)  στο όποιο αναφέρει «ότι οι εργασίες στο έργο Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δήμου Αστακού ευρίσκονται στην τελική φάση». Ένα μεγάλο έργο, ίσως το μεγαλύτερο, για την Πόλη του Αστακού που θα λύσει το πρόβλημα της αποχέτευσης οδεύει προς την ολοκλήρωση του.

2.-Καταλληλότητα ποσίμου  νερού:  Ο  Δήμος Ξηρομέρου, μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το έγγραφο της Διεύθυνσης Υγείας  την περασμένη Άνοιξη έλαβε όλα τα κατάλληλα  μέτρα όπως καθαρισμό όλων των δεξαμενών του Δήμου και τοποθέτηση αυτόματων χλωριοτών σε όλες τις δεξαμενές υδρεύσεως των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ξηρομέρου. 
    Σύναψε δε σύμβαση με την αναγνωρισμένη ιδιωτική εταιρεία «Βιοανάλυση Επιστημονικά Εργαστήρια» ώστε να γίνονται συνεχείς εξετάσεις καταλληλότητας σε δείγματα νερού. Όλες οι Χημικές και  Μικροβιολογικές εξετάσεις  που έγιναν σε δείγματα νερού από διάφορα σημεία της Πόλης του Αστακού έδειξαν ότι  βρίσκονται ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ που προβλέπει ο νόμος.  Τα σχετικά έγγραφα είναι στην διάθεση του κάθε πολίτη όπως και σε σας Ανώνυμε –Παραθεριστή. Συνεπώς ο ισχυρισμός σας περί ακαταλληλότητας του νερού  στην πόλη του Αστακού είναι αναληθής.

3.-Καταλληλότητα θαλασσίων υδάτων ακτών κολύμβησης Δ.Κ Αστακού: Με έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που υπογράφει ο Αντιπεριφερειαρχης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νιας (Αριθ.Πρωτ.11665-13/7/2012 Δήμος Ξηρομέρου) ορίζεται ότι οι παρακάτω ακτές της Δ.Κ Αστακού: Πλαζ Ασπρογυάλι, Πλαζ Βελά, Πλαζ Χοβολιό Πλαζ Αστακού είναι κατάλληλες για κολύμβηση, από άποψη υγιεινής του θαλάσσιου ύδατος και υγιεινής κατάστασης της ακτής. Επομένως και αυτός ο ισχυρισμός σας αποδεικνύεται, με τον πιο επίσημο τρόπο, αναληθής.
Να σημειώσουμε εδώ ότι όλα τα έγγραφα που επικαλούμαστε στην απάντηση μας είναι στην διάθεσή σας.

Αγαπητέ Ανώνυμε- επισκέπτη
     Στις λίγες μέρες τις επισκέψεως σας στην πόλη του Αστακού, όπως ο ίδιος λέτε, καταφέρατε να βγάλετε  ασφαλή συμπεράσματα για τόσα πολλά πράγματα.
      Ότι δηλαδή το νερό μας είναι ακατάλληλο για πόση, οι παραλίες μας ακατάλληλες για κολύμπι, για τον βιολογικό, για τις αμιαντοσωλήνες κλπ
     Χωρίς να έχετε επίσημα στοιχεία  υιοθετήσατε πλήρως ό,τι σας είπαν οι  πληροφοριοδότες σας. 
  Παραφράζοντας εδώ τον μεγάλο μας ποιητή  Κωνσταντίνο Καβάφη θα λέγαμε  ότι  έτσι «χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ»  «κτίσατε τείχη συκοφαντίας». 
     Ο σκοπός των πληροφοριοδοτών σας ήταν προφανής. Να πλήξουν την δημοτική αρχή. Αλλά στην προσπαθεια τους αυτή το μόνο που κατάφεραν είναι να δυσφημήσουν τον Αστακό και να κάνουν κακό στους επαγγελματίες που περιμένουν τους μήνες του Καλοκαιριού να  ανασάνουν οικονομικά.. 
     Τους ανώνυμους αυτούς πληροφοριοδότες σας τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών του Αστακού και του Ξηρομέρου γενικότερα.. 
    Κύριο μέλημα της Δημοτικής   αρχής είναι η τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου μας και για το σκοπό αυτό αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο. Είμαστε εδώ να λύσουμε τα όποια προβλήματα  με διάλογο και συνεργασία  με τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου μας.  

Υ.Γ:  Τέλος αγαπητέ ανώνυμε –επισκέπτη, επειδή η φιλοξενία αποτελεί ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά  γνωρίσματα των Ξηρομεριτών  σας προσκαλούμε και του χρόνου στην όμορφη πόλη του Αστακού. Είμαστε  σίγουροι ότι θα περάσετε υπέροχα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
(grafeiotipouxiromerou@gmail.com)

21 σχόλια:

  1. Καλα τι για νέο μας το λέτε ; Ο Αστακός το καλοκαίρι , το ιδίως το βραδάκι ζέχνει απο την μπόχα !!! Δεν μπορείς να κάτσεις στην παραλία. Καλά ο κ.Πυθαγόρας αρμενίζει με το κότερο του και δροσίζεται και καλά κάνει ο ανθρωπος , οι άλλοι οι Σύμβουλοι απ τον Αστακό ( Μαγγίνας , Μητσάνης , Λιβάνης και ΣΙΑ ) δεν το ξέρουν οτι ο Αστακός χρόοοονια τώρα βρωμάει τ΄απογεύματα; Απλά να ξέρετε κ.κ σύμβουλοι οτι ο κόσμος πια δεν τρώει κουτόχορτο . Στις άλλες εκλογές θα φάτε τέτοιο φούμο που δεν θα ξέρετε απο που σας έχει έρθει...Πως έλεγε κάποτε ο αείμνηστος Φλωράκης ; Και με το διάολο θα πάμε να γίνει η κάθαρση ; Ε , να ξέρετε οτι ο κόσμος στο Ξηρόμερο θα πάει και με το διάολο και με το Λάκια Χάντρα αρκεί να φύγετε Εσεις που ψηφιστήκατε για να μην έρθουν οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι πράσινοι τοπικοί Κοτζαμπάσηδες και, έχετε γίνει ( οι Σύμβουλοι ) κότες λειράτες που χωρίς τσίπα σιωπάτε...που την Παρασκευή παρετείσθε απ΄ τ΄αξιώματα και το Σαββάτο ξεπαρατείσθε... Αιδώς Αργείοι !!!
    Καυμενάκης Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩ ΠΩ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΜΩΣ!!!! ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΞΑΝΑΕΓΙΝΑΝ ΧΛΩΡΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ "ΤΟ ΕΡΓΟ" ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑΣ ΣΑΣ! ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ)! ΚΑΙ ΟΣΟΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.... ΑΦΗΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ. ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ Η ΔΑΠΑΝΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ. ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥς ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΔΩΣΑΤΕ 32.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ. Η ΣΤΗΝ ΚΑ ΦΙΛΙΝΗ 3.000. ΓΙΑ ΔΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 50.000 ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΤΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΟΥΔΕΜΕΡΟΥΚΗ ΔΕΝ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΟΠΙΟΣ Η ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ΄. ΕΛΕΟΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι δυστυχώς φίλε. Στα χαρτιά όλα είναι εντάξει! Στην ουσία όμως; Γιαυτό λοιπόν και η χώρα συνολικά έφτασε εδώ που βρίσκεται σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε γραφείο τύπου είμαι ένας επαγγελματίας πές μου σε παρακαλώ ένα από όλα αυτά που κάνατε για το κύριο μέλημά σας...τον τουρισμό; γιατί στο δικό μου μαγαζί μόνο παράπονα ακούω από τους επισκέπτες!!!
    αν υπάρχει κάτι που δουλεύει σε αυτό το Δήμου απο ότι φαίνεται είναι μόνο το γραφείο τύπου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ .ΦΕΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΒΡΟΜΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ? ΤΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΙΑΣΕΣΤΕ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά οποίος έγραψε αυτό το κείμενο είναι απόφοιτος της σχολής της μαύρης προπαγάνδας. Σε λίγο θα μας πει ότι ο Αστακός έγινε Μύκονος.

    Κωστας Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΟΥΜΑΙ ΟΛΑ. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ. ΓΙΑΤΙ??? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΤΗΝ ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειστε απιστευτοι τελικα!!Πρεπει να εχουμε και τυψεις δηλαδη! Παιζετε με την υγεια μας,με την δουλεια μας με την ΕΠΙΒΙΩΣΗ μας και δεν τρεχει και τιποτα κατα τα λεγομενα σας.ΝΤΡΟΠΗ σας και σας ευχομαι να ναι μεγαλες οι τρυπες ποτ θα κρυφτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΕ 9.44 ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ??? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΠΙ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ??? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΦΙΣΒΕΙΤΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ΄ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΦΩΤΗ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΛΑΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ 738 ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΛΟΙΠΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΦΡΑΦΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 120. 000 ΕΥΡΩ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΖΙΠ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ Μ 50.000. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΗΤΑ.ΓΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μακαπρι να εισαστε τοσο εμπαθεις και παθιασμενοι και με την κεντρικη εξουσια μπορει να μη φταναμε ως εδω ως χωρα!!!Ειναι κριμα να μη ξερει κανεις ποιος και τι του φταιει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε 12¨26

    Πιστεψε με η ΝΑΣΑ να ερχοταν και να μου ελεγε οτι ολα ειναι καλα το παιδι μου δεν θα το αφηνα να κανει μπανιο στην παραλια του Αστακου,ουτε να πιει νερο απο την βρυση και ο λογος ειναι οτι ουτε η διευθυνση υγιεινης αλλα ουτε και η ΝΑΣΑ ειναι εδω να δει πως ζουμε...! Πες μου μια μερα που να μην βρωμαγε χειροτερα κι απο χαβουζα το λιμανι,πες μου μια μερα που η βρυση σου δεν εβγαλε πρασινιλες χωμα και αλλα ΑΤΒΑ(αγνωστης ταυτοτητας βρωμερα αντικειμενα)πες μου ποση εμπιστοσυνη δειχνεις σε ενα χαρτι εναντι στα ματια σου και την μυτη σου.Επισις αν ηταν καταλληλες θα ειχαν και γαλαζια σημαια,μηπως ξερεις γιατι δεν εχουν? Με την λεξη τυψεις αναφερομουν στους Φαρισαιους που γραψαν αυτη την απαραδεκτη απαντηση αλλα τελικα εχεις δικιο.... εμεις τους βγαλαμε εμεις να εχουμε τυψεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε 9.27 μ.μ ένα έχω μόνο να πω.
    Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος.
    Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις δεν περίμενα ποτέ μια τέτοια επίθεση εκ μέρους σας προς το σύνολο της Δημοτικής Αρχής .
    Γνωρίζοντας τη στήριξη του δημάρχου στο πρόσωπο σας μου προξενεί εντύπωση αυτή η πράξη εμπάθειας που επιδεικνύετε.
    Είναι τουλάχιστον ντροπή μια τέτοιου είδους συκοφάντηση!
    Ας αφήσουμε τη Δημοτική αρχή να δώσει τον καθημερινό και σκληρό αγώνα της και η κριτική θα έρθει με το πλήρωμα του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πυθαγορα προχωρα, ολοκληρωσε τον βιολογικο και βούλωσε στοματα!!! και την αλλη τετραετια εδω ειμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΤΑΒΛΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. "



    Άρθουρ Σοπενχάουερ, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος


    Γ.Τ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εχω μια ΜΕΓΑΛΗ απορια. Δηλ. κυριοι και κυριες Δημοτ. ΣυμβουλοιᾹντιδημαρχοι κλπ εσεις το καλοκαιρι (οσοι απο εσας βεβαια) οταν πινατε το καφεδακι σας(αν πινατε) στη παραλια η στα διαφορα αλλα καφε του Αστακου ,πινατε νερο απο την βρυση; μπουκαλακι εμφιαλωμενο δεν πηρατε ποτε; και εαν ειναι ετσι γιατι δεν κανατε μια ενημερωση στο κοσμο οτι το νερο ειναι καταλληλο και μπορει οποιος θελει να το καταναλωνει για να απαλλαγουμε απο το επιπλεον εξοδο των 50 λεπτων για το νερο ; Γιατι ;
    Επισης αν καποιος αποφασιζε να σταματησει την λειτουργια απο τα μηχανακια που εχουμε τοποθετησει στο λιμανι για να απορροφα την δυσοσμια,ερωτωνται ολοι σας ποια θα ηταν η κατασταση .Προφανως ολοι ξερουμε την απαντηση και καλυτερα ολοι εσεις της κυβερνητικης παραταξης του Δημου
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο