Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Επικίνδυνες φθορές, σε παιδική χαρά στον Αστακό!


Ένας Αναγνώστης μας γράφει:
      Όταν το γραφείο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου προσπαθεί να προβάλει το ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής, καλά θα κάνει προσέχει!! Γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να είναι προκλητικό και να εξοργίζει τους δημότες του!! Να μας πει το γραφείο τύπου, πόσο στοίχισε η ανάπλαση στη παιδική χαρά Αστακού;  Γιατί άφησαν τα συρματόσχοινα κομμένα; Ποιος θα είναι υπεύθυνος για  τον τραυματισμό ενός παιδιού;
ΥΓ: Οι εικόνες μιλούν καλύτερα από τα λόγια!!

Ένας Ανα-γνώστης
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ... 





11 σχόλια:

  1. ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ Π.Α.Δ.Ι.Α ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΘΟΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΘΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΔΕΝ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ..ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΩ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΣΧΟΙΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε 3:55 η εισα μεγάλος ψεύτης η δεν έχεις παει ποτε τα τελευταία 4 χρόνια Στην παιδική Χαρα του αστακου όπως και Μα έχει είσαι μαύρη προπαγάνδα !!!! ούτε η τρεμη δεν σε φτάνει ...
    Η φθορά στα σύρματοσχινα έχει Εκεί τέσσερα σχεδόν χρόνια όσο είναι τα παιδια μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file piges gia malli kai sto telos vgikes kouremenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα συμφωνησω και εγω με τον ψαρα αν πας στο σημειο φενεται οτι ειναι μαχαιρια...και κατι αλλο στον κυριο 6.49..αφου εχουν 4 χρονακια οσο ειναι και τα παιδια σου οπως λες τωρα το θυμηθηκες? 4 χρονια δεν κινδυνευαν τα παιδια σου? τωρα πια μου εδωσες την απαντηση που τα λεει Ο.Λ.Α.ολα εσκεμενα...μα δεν ντρεπεστε να κοβεται τα σχοινια?αλλα μπερδευτηκατε και λιγο με τα χρονια..αν ηταν κομμενα τοσα χρονια γιατι το λετε τωρα και δεν ερευνησατε τη κατασταση που υπηρχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΕΝΑ ΕΠΙ ΣΤΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ?ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ.ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ.ΣΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα ηθελα να κανεις πιο σωστη κριτικη φιλε, αντικειμενικη πανω απο ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο