Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

«Ανακαινίστηκαν» και αναμορφώθηκαν τα κιόσκια στη Σκουρτού


        Τα ξύλινα στέγαστρα (κιόσκια) στη Σκουρτού που βρίσκονταν σε πλήρη εγκατάλειψη και απειλούνταν με άμεση κατάρρευση, αναμορφώθηκαν και εξωραΐστηκαν από το δήμο Ξηρομέρου.
      Το έργο της αποκατάστασης εκτελέστηκε από συνεργείο του δήμου Ξηρομέρου και τα κιόσκια με σωστικές εργασίες συντήρησης αποκατασταθήκαν κι από ερείπια έγιναν επισκέψιμα και τώρα μπορούν οι ντόπιοι και οι διερχόμενοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια, τη καταπληκτική θέα στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...


  Οι εργασίες περιλάμβαναν και συγκεκριμένα αποκαταστάθηκαν τα δοκάρια από τα κιόσκια, έγινε ανακατασκευή των βάσεων, τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια, αντικαταστάθηκε η περίφραξη με καλαίσθητο κάγκελο, καθαρίστηκε ο χώρος από σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα, κ.α.
         Ο υπεύθυνος της δημοτικής βιβλιοθήκης Ξηρομέρου που έχει έδρα τη Σκουρτού, Παύλος Τζογάνης μας δήλωσε ότι: «Ο Δήμος Ξηρομέρου αναμόρφωσε τα κιόσκια και έδειξε ότι άμα θέλουμε, μπορούμε να πετύχουμε... πολλά με ελάχιστα χρήματα, καλή οργάνωση και πάνω από όλα καλή διάθεση. Η μεταμόρφωση στα κιόσκια έγινε  μέσα σε λίγες μόνο μέρες και παραδόθηκαν στους επισκέπτες και πάλι ασφαλή και σίγουρα για να απολαμβάνουν και να θαυμάζουν τη φύση».















6 σχόλια:

  1. kai meta apo ayto o proedros o "paraitimenos' ksanagyrise!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ,ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ,ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αληθεια ποσο στοιχησαν ολα αυτα τα εργα!!!τι εργα...εργολαβια ολοκληρη την παρουσιαζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o παραιτημενος δεν παραιτηθηκε ποτε΄΄βαρατεμε και ας κλαιω που λενε΄΄.ολοι οι παραιτημενοι του Δημαρχου σε λιγα λεπτα το μετανοιωνουν,το γιατι το ξερουν αυτοι και ο δημαρχος(και ο κοσμος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΑΜΟΥ ΤΖΟΓΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!! ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. Ο ΣΤΑΜΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΤΙΑΝΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο