Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

"ΑΓΡΑΜΠΕΛΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΦΥΛΛΟ 24

1 σχόλιο:

  1. Δράττομαι της ευκαιρίας μέσα από το φιλόξενο βήμα σας να γράψω λίγα λόγια για αυτή την υπέροχη εφημερίδα. Με την πρώτη ματιά, εύκολα ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η δομή, η οργάνωση, ο σχεδιασμός, η εμφάνιση και η θεματολογία σου δίνουν την αίσθηση ότι αφορά εφημερίδα στα πρότυπα των εφημερίδων ευρείας κυκλοφορίας. Προς το παρόν, αποτελεί το μοναδικό μέσο όπου ο καθένας έχει την απόλυτη ελευθερία και την απεριόριστη δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του. Η οκτασέλιδη έκδοση δεν επαρκεί πλέον για να καλύψει τις ανάγκες του χωριού. Ωστόσο, αντιλαμβάνομαι ότι το κόστος εκτύπωσης καθιστά απαγορευτική οποιαδήποτε σκέψη για αύξηση του αριθμού των σελίδων. Από την πρώτη στιγμή η εφημερίδα έτυχε θερμής υποδοχής από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε σε απλά και εύπεπτα θέματα, αλλά είχε το θάρρος να θίξει τα κακώς κείμενα, καθώς επίσης και τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό μας, χωρίς υπαινιγμούς και στρογγυλοποιήσεις. Δεν θα μου προκαλέσει καμία έκπληξη εάν η εν θέματι εφημερίδα επαινεθεί από επαγγελματίες δημοσιογράφους καθώς και την αναγνώριση από επίσημους φορείς. Η δομή των θεμάτων και η εμφάνισή της την καθιστά πρωτοποριακή και σου δημιουργείται η ευχαρίστηση να τη διαβάζει κανείς αρκετές φορές χωρίς να κουράζεσαι. Προσωπικά, έχω δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό αρχείο με όλες τις εκδόσεις και ανατρέχω αρκετές φορές να τις διαβάζω, να βλέπω δυσεύρετες παιδικές φωτογραφίες, εικόνες και βίντεο από εκδηλώσεις του συλλόγου που λαμβάνουν χώρα τόσο στο χωριό όσο και στην Αθήνα, καθώς επίσης και κοινωνικά νέα τα οποία η αποξένωση της πρωτεύουσας μας κάνουν να τα θεωρούμε ως τα πιο σημαντικά...
    Τελειώνοντας, θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του πρωτοποριακού εγχειρήματος και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του συλλόγου (γνωρίζω τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος σε κάποιο σύλλογο) που έχει την ευθύνη και διαχείριση της εφημερίδας, καθιστώντας την όλη εκδοτική προσπάθεια άκρως επιτυχημένη.

    ΥΓ: Θεωρώ ότι η διατήρηση της αγαπημένης εφημερίδας μας περνάει και από τα χέρια μας καταβάλοντας ένα συμβολικό ποσό ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο