Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Με το… αριστερό ξεκίνησε στο κύπελλο ο Ηρακλής Αστακού καθώς έχασε με 1-2 από το Λουτρό


      Με ήττα και σκορ 1 - 2 έληξε ο αγώνας του Ηρακλή Αστακού με τον Αμβρακικό Λουτρού για το κύπελλο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 μ.μ. εντός έδρας στον Αστακό.
     Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές αφού μόλις στο 12' λεπτό ο Θ. Τσιλίκης του Αμβρακικού σε μια δύσκολη στιγμή για την άμυνα του Ηρακλή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του τέρματος του Ν. Κουντούρη κάνοντας το 0-1. Στο ίδιο λεπτό ο παίκτης του Ηρακλή Α. Αργύρης δέχτηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Β.Παναγιωτόπουλο για επικίνδυνο παιχνίδι , όπως γράφει και στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής.....



    Στη συνέχεια οι παίχτες του Ηρακλή πίεσαν για να ισορροπήσουν το παιχνίδι χωρίς κάποια θετική εξέλιξη. Στο 30' ο παίχτης του Αμβρακικού Κ. Γώγα δέχεται κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για αντιαθλητική συμπεριφορά.
    Η δεύτερη άτυχη στιγμή για τον Ηρακλή ήρθε μόλις 4 λεπτά πριν λήξει το ημίχρονο όταν ο παίχτης του Αμβρακικού Κ. Γώγα άνοιξε για δεύτερη φορά το σκορ υπέρ του Αμβρακικού με 0-2 στο 41'.
     Μετά από 10 λεπτά αφότου άρχισε το δεύτερο ημίχρονο , στο 55' , ο Μάριος Αργύρης του Ηρακλή αντικαθίσταται από τον Γιάννη Γκάτση ο οποίος και θα σημειώσει στην συνέχεια το μοναδικό γκολ για τον Ηρακλή.   
    Στο 56' γίνεται αλλαγή και για τον Αμβρακικό αφού ο Γ. Ζιγκήρης αντικαθιστά τον Ν.Ασπρουδής. Αλλαγή έχουμε και για τον Ηρακλή στο 58' όπου ο Ι. Χάνδρας αντικαθιστά τον Β. Λιβάνη. 
   Το μοναδικό γκολ για τον Ηρακλή θα έρθει στο 65' με τον Ι. Γκάτση που καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Ηρακλή. 
 Στο 68' ο προπονητής του Αμβρακικού προχώρησε σε αλλαγή του Η.Πατσιαδού με τον Γ.Παπαγεωργίου ενώ ο προπονητής του Ηρακλή Ντίνος Κουντούρης προχώρησε σε αλλαγή του Α. Ζαρκαδούλα με τον Α. Κουντούρη στο 69' του αγώνα.
    Τα αίματα άναψαν στην εξέδρα και στον πάγκο του Ηρακλή όταν ο διαιτητής Β. Παναγιωτόπουλος στο 70' του αγώνα απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Α. Αργύρη για επικίνδυνο παιχνίδι όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα. Με την αποβολή του Α. Αργύρης παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γ. Κοτρότσο.  Ο διαιτητής 16' λεπτά αργότερα απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον παίχτη του Αμβρακικού Κ. Γώγα λόγω καθυστέρησης επανέναρξης παιχνιδιού αφού με τον τρόπο αυτό ήθελε να εξασφαλίσει την νίκη της ομάδας του. Άλλη μια καθυστέρηση κέρδισε ο Αμβρακικός στο 89' του αγώνα με την αλλαγή του παίκτη του, Γ. Τσιλίκη με τον Κ. Ζούμπο. 
       Το παιχνίδι έληξε τελικά με 1-2 , ο Ηρακλής ακολούθησε ένα χαλαρό παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του αγώνα χωρίς να είχε να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο - φόβητρο. Απλά ο Αμβρακικός Λουτρού είχε περισσότερο πάθος στον αγώνα κι έδειξε ότι ήθελε να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου , διεκδίκησε το παιχνίδι και το πήρε.
       Ο προπονητής του Ηρακλή Ντίνος Κουντούρης τόνισε ότι τώρα πλέον χωρίς τις υποχρεώσεις του κυπέλλου αφού αποκλειστήκαμε , το βάρος θα το ρίξουμε στο πρωτάθλημα με συνεχείς προπονήσεις και την διοργάνωση κάποιων φιλικών αγώνων με ισχυρές ομάδες αν αυτό είναι δυνατό. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ : 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: 1. Ν.Κουντούρης , 2. Σ.Κοτσίνης , 3. Ι.Λιβάνης , 4. Β.Λιβάνης , 5. Θ.Μαλιγιάννης , 6. Α.Αργύρης , 7. Α.Ζαρκαδούλας , 8. Μ.Αργύρης , 9. Ο.Σκουτέρης , 10. Γ.Κοτρότσος , 11. Δ.Χάνδρας , 12. Ι.Χάνδρας, 13. Ι.Γκάτσης, 14. Β.Παπαγεωργίου , 15. Β.Λιβάνης , 16. Π.Τσάκαλης, 17. Α.Κουντούρης, 18. Δ.Κουτσολάμπρος. 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ντίνος Κουντούρης

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: 1. Γ.Στασινός , 2. Γ.Τσιλίκης , 3. Ν.Ζιγκήρης, 4. Κ.Νεφρός, 5. Σ.Μπεκατώρος, 6. Ν.Ασπρουδής, 7. Θ.Τσιλίκης, 8. Κ.Τσιλίκης, 9. Θ.Βλάχος, 10. Κ.Γώγα, 11. Η.Πατσιαλός, 12. Κ.Ζούμπος, 13. Γ.Ζιγκήρης, 14. Σ.Τζουμερκιώτης, 15. Δ.Καραούλης, 16. Ε.Καρδούτσος, 17. Σ.Καλλιός, 18. Γ.Παπαγεωργίου, 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΖΑΡΖΑΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Β.Παναγιωτόπουλος , Α' ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ : Ε.Τσίκνας ,  Β' ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ : Δ.Ασημάκης









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο