Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ο Δήμος Ξηρομέρου έδωσε λύση στο πρόβλημα με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση


       Ο  Δήμαρχος Ξηρομέρου Πυθαγόρας Σαμαράς  έχοντας ως γνώμονα  τις  ανάγκες  των δημοτών  στον ευαίσθητο τομέα της υγείας,  ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα τους που προέκυψε αναφορικά με τη διαδικτυακή σύνδεση για πρόσβαση στις Υπηρεσίες Υγείας και παρενέβη για την επίλυση του προβλήματος.
   Έτσι προχώρησε  στην ενεργοποίηση 13 συνδέσεων INTERNET  (επιλύοντας το πρόβλημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης) σε αγροτικά και περιφερειακά ιατρεία τα οποία είναι: Παλαιομάνινας, Σκουρτούς, Μαχαιράς, Αγραμπέλων, Προδρόμου, Χρυσοβίτσας, Στρογγυλοβουνίου, Κανδήλας, Βάρνακα, Αρχοντοχωρίου, Φυτειών και Παπαδάτου....



     Τα κτίρια των οποίων ανήκουν στην ιδιοκτησία του Δήμου και διαθέτουν τηλεφωνική γραμμή, οπότε και υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης ADSL  γραμμών από τον ΟΤΕ.
     Σκοπός της Δημοτικής Αρχής  είναι η αποφυγή ταλαιπωρίας και η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, πιστεύοντας ότι η Υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

10 σχόλια:

  1. ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΝΕ Κ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΦΥΛΑΡΧΟ. ΚΑΘΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΦΤΗΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΑ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δήμος Ξηρομέρου με την ενέργεια του αυτή απέδειξε ότι με τον κατάλληλο προγραμματισμό και την σωστή προτεραιότητα μπορεί να καταφέρει πολλά. Επίσης η κίνηση αυτή έχει και κατά κάποιο τρόπο συμβολικό χαρακτήρα αφού δείχνει, στην πράξη πλέον, ότι ο Δήμος Ξηρόμερου μπορεί να σταθεί αρωγός στην δύσκολη καθημερινότητα των πολιτών, και κυρίως σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως είναι η υγεία. Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Πυθαγόρα Σαμαρά , άλλα και στην Αντιδήμαρχο Ποιότητας και Ζωής Ντίνα Κουμανδρακη-Σαμαρά που όλο αυτό το διάστημα δούλεψε σκληρά μαζί με τους συνεργάτες της για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα.
    Ένα μεγάλο μπράβο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαλλον ζητε σε αλλο δημο εσεις! ποιο προγραμματισμο; και ποια προτεραιοτητα; και ποιο αποτελεσμα; το οτι οι γιατροι πηγαιναν στα ιατρεια και δεν ειχαν τι να κανουν; μην υποτιματε τοσο τους δημοτες του δημου και μην κοροϊδευετε του εαυτους σας! ηθελα να ηξερα ποιοσ Καραγκιοζης ειναι αυτος που δινει και συγχαρητηρια! μαλλον ειναι απο αλλο πλανητη! αραγε αξιζει μπραβο στους Καραγκιοζηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στον δήμαρχο και στο συμβούλιο του που μετά απο 2 μήνες κατάλαβαν ότι για να γίνει η ηλεκτρονική συνταγογράφιση πρέπει η υπάρχουσα γραμμή του ΟΤΕ να μετατραπεί σε ADSL.Μιλάμε για τέρατα εξυπνάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελα να ήξερα αν πριν αναρτήσετε μια είδηση την ελέγχετε? Στο χωριό Παπαδατου, για παράδειγμα, η πρόσβαση στο διαδίκτυο παρέχετε (δωρεάν) από καφενείο του χωριού, μέσω καλωδίου ethernet 70 m.
    Για πιο λόγο η παραπληροφόρηση?
    Από άγνοια ή σκόπιμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:32 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΟΝΤΕΜ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί φίλοι,εγώ ως Δημότης Αγρινίου, αλλά φίλος Αστακού στέλνω συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ξηρομέρου για την άμεση πρωτοβουλία και αποτελεσματικότητα του θέματος της Η/Σ και μιλάω ως παθών γιατί ο Δήμος Αγρινίου έπρεπε πρώτος να δώσει λύση στο πρόβλημα και να μην περιμένουν ακόμη οι δημότες,
    ο Δήμος Ξηρομέρου έλυσε το πρόβλημα άμεσα και μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που διαβασες στο κειμενο οτι εγινε αγορα modem? To κειμενο μιλαει για ενεργοποιηση γραμμων ADSL, κατι που για συγκεκριμενο χωριο δεν ισχυει. Πολυ πιθανο να μην ισχυει και για αλλα. Προσωπικα δεν το γνωριζω.

    Οσον αφορα για τα Μπραβο.
    Επιβραβευεται τι ακριβως?

    α) Κατι που δεν εγινε, αλλα παρουσιαζεται σα να εχει γινει?

    β) Κατι που ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να γινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο