Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Χρυσό μετάλλιο στο Kick Boxing και πάλι ο Μάκης Πεφάνης του Αστακού


ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΙCK BOXING.
ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ ΜΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ Κ 1

       Άλλη μια σημαντική διάκριση για τον Αστακό στο ΚΙCK BOXING πάλι με τον Αθλητή ΠΕΦΑΝΗ Μάκη στους επίλεκτους αγώνες που διεξήχθησαν στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στο ΚΛΑΜΠ ‘’ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ’’ το βράδυ του Σαββάτου την 30 Ιουνίου 2012. Ο Αθλητής κράτησε και αυτή τη φορά το Αήττητο σερί του, φτάνοντας σε πολύ καλή απόδοση και αναγκάζοντας τον αντίπαλό του σε εγκατάλειψη στον τρίτο γύρο. Πρόκειται σίγουρα για μία ακόμη σημαντική επιτυχία του Αθλητή και γενικότερα  του Αστακιώτικου Συλλόγου που φέτος πρωταγωνίστησε σε ένα τόσο δυναμικό Άθλημα.....



     Αθλητής και προπονητής δέχονταν μετά το τέλος του Αγώνα τα συγχαρητήρια των διοργανωτών και των παρευρισκομένων για την αγωνιστική απόδοση και πορεία και την γενικότερη παρουσία τους.
       Ο Προπονητής κ. Μαρίνος αναφέρθηκε σχετικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Αθλητή μου. Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, γιατί ο Αντίπαλος ήταν έμπειρος, δυνατός και γνώριζε τον Αθλητή μου. Καταφέραμε και μπήκαμε στο ριγκ με πολύ καλή ψυχολογία, γιατί εκεί καταλάβαμε ότι θα κριθεί ο Αγώνας. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι και τα καταφέραμε. Μας βοήθησαν πολύ όπως πάντα τα παιδιά  που ταξίδεψαν από τον Αστακό και ενθάρρυναν τον Αθλητή μας και αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα. Κλείσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις με τον καλύτερο τρόπο τόσο στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όσο και στο ΚΙCK BOXING. Ήταν μία αγωνιστική περίοδος με πολλές επιτυχίες και αξίζουν συγχαρητήρια στους Αθλητές.
Ευχαριστώ.»   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο