Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Η Τζίνα Λαμπρούση προετοιμάζεται για το Ionian Beach Volley στην Βόνιτσα


Η 19χρονη Τζίνα Λαμπρούση φωτογραφίζεται πριν "σαρώσει" και στην άμμο στην Βόνιτσα (10-12 Ιουλίου) και ποζάρει στον φακό του Κουρκούτι, για το Sport24.gr

     Το Ionian Beach Volley που διεξάγεται φέτος από τις 10 ως τις 15 Ιουλίου σε Βόνιτσα και Πρέβεζα συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος και όχι μόνο, καθώς το θέαμα συνδυάζεται και με ωραίες παρουσίες.
     Ανάμεσά τους θα βρίσκονται και αθλήτριες σάλας όπως Νομικού, Λαμπρούση, Διώτη, Λιάγκη, Τσοχατζή και Βαμβακούση, αλλά και οι Βουλγάρες πρωταθλήτριες με την Λέφσκι Σόφιας, Γκαμπριέλα και Ιβελίνα Αμπράμοβα, Ντένκα Γκάτσεβα και Νέλυ Τερζίεβα....



     Συναντήσαμε την Τζίνα (ένα από τα καλύτερα παιδιά της Α1 και της Εθνικής ομάδας) στο Yabanaki της Βάρκιζας όπου και προετοιμαζόταν για το τουρνουά που διοργανώνεται στην πόλη της αλλά και την γειτονική Βόνιτσα. Με την απλότητα που την διακρίνει, πόζαρε με άνεση στον φακό και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε είναι εκπληκτικό!
     Στη συνέχεια ανακρίναμε την ύψους 1.85 κεντρική του Ηρακλή Κηφισιάς για το φετινό καλοκαίρι και το μέλλον της.

Τι αποκόμισες από την φετινή σου εμπειρία με την Εθνική ομάδα;
"Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ της Εθνικής που μου έδωσε την ευκαιρία να λάβω μέρος σε κάποιους αγώνες του European League. Πήρα πολλές εμπειρίες δουλεύοντας στις προπονήσεις με διαφορετικές παίκτριες από άλλες ομάδες και μέσα από τα παιχνίδια που κάναμε με τις άλλες χώρες βελτιωθήκαμε σαν ομάδα περισσότερο".



Τι σημαίνει το τουρνουά Ionian Beach Volley για σένα; Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι γίνεται και στην πόλη σου;
"Είναι πολύ ωραίο όταν τέτοιου είδους διοργανώσεις γίνονται εκτός Αθηνών. Το Ionian Beach Volley Circuit θα είναι μια θεσπέσια εμπειρία για όλες μας λόγω και των εκπλήξεων που ετοιμάζουν οι διοργανωτές. Ένας λόγος παραπάνω είναι ότι το μισό γίνεται στην όμορφη πόλη της Βόνιτσας και το υπόλοιπο στην πόλη της καταγωγής μου, την Πρέβεζα. Επίσης χαίρομαι που θα αγωνιστώ με την πρώην συμπαίκτριά μου στον Ηρακλή Κηφισιάς, Μαρία Νομικού, που παίζει στην Ιταλία".

Ομοιότητες και διαφορές μεταξύ σάλας και άμμου;
"Υπάρχουν αρκετές διαφορές. Αλλάζει το πάτημα γιατί στην σάλα υπάρχει σταθερό έδαφος να πατήσεις, ενώ στην άμμο θέλει περισσότερη προσοχή και αυξάνονται οι κίνδυνοι τραυματισμών. Οι καιρικές συνθήκες επηρεάζουν μόνο το μπιτς, ενώ και η μπάλα είναι διαφορετική. Επίσης αλλάζουν οι διαστάσεις του γηπέδου αλλά και το γεγονός ότι πρέπει να καλυφτεί από μόλις 2 παίκτες ενώ στην σάλα υπάρχουν 6. Η τεχνική που πρέπει να έχει ο αθλητής διαφέρει και οι κανονισμοί είναι άλλοι".
Τα πλάνα σου για το μέλλον, στον αθλητισμό αλλά και στην προσωπική σου ζωή γενικότερα.
"Θέλω να δουλέψω σκληρά και να παίξω όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου βόλεϊ ώστε να αποκομίσω εμπειρίες που θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ. Σπουδάζω επίσης και στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, σχολή που με σωστό προγραμματισμό φιλοδοξώ να τελειώσω όσο πιο σύντομα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο