Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ


        Την ευκαιρία να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του θαλάσσιου βυθού θα έχουν στο εφεξής οι κάτοικοι και οι παραθεριστές της ευρύτερης περιοχής της Ναυπακτίας, καθώς άνοιξε τις πύλες του στο κοινό το “Lepanto Dive Centre”. Την Κυριακή 15 Ιουλίου έγιναν τα εγκαίνια  ενός σύγχρονου καταδυτικού κέντρου στην οδό Μακρυγιάννη 7 στην Ψανή Ναυπάκτου, που φιλοδοξεί να εδραιωθεί στην περιοχή με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα των καταδύσεων.....


   
         Στα εγκαίνια χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος.  Παραβρέθηκαν επίσης ο Λιμενάρχης Ναυπάκτου κ. Βασίλης Σμπούκης, ο κ. Νικολόπουλος Νίκος εκπαιδευτής καταδύσεων, επαγγελματίας δύτης και ιδιοκτήτης της σχολής Ionian Divers, ο κ. Δαμιανός Βερόπουλος εκπαιδευτής καταδύσεων, σπηλαιολόγος και επαγγελματίας δύτης, καθώς και πλήθος κόσμου προκειμένου να ευχηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και τους υπεύθυνους του “Lepanto Dive Centre”.
            Τους καλεσμένους υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του “Lepanto Dive Centre”  κ. Σαμπανιώτης Παντελής, επαγγελματίας δύτης, ναυαγοσώστης και πιστοποιημένος εκπαιδευτής του οργανισμού εκπαίδευσης καταδύσεων  ANDI International, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης αυτοδυτών και της κατάδυσης γενικότερα.
            Αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους για τις ευχές, μίλησε για τη δραστηριότητα που φιλοδοξεί να έχει το “Lepanto Dive Centre”. Έτσι ανέφερε ότι στο καταδυτικό κέντρο προσφέρονται υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού αυτόνομης κατάδυσης, πλήρωσης φιαλών κατάδυσης καθώς και υπηρεσίες οργανωμένης - καθοδηγούμενης κατάδυσης. Για το λόγο αυτό το καταδυτικό κέντρο διαθέτει πιστοποίηση κατά EN14467 από τον οργανισμό πιστοποίησης Bureau Veritas .
            Επιπλέον παρέχονται υπηρεσίες εκπαίδευσης αυτόνομης κατάδυσης, από το κατώτερο επίπεδο του αρχάριου (Open Water Sport Diver), έως και τις επαγγελματικές κατηγορίες (Divemaster, Instructor) σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας του αναγνωρισμένου οργανισμού εκπαίδευσης καταδύσεων ANDI International. Στην ειδικά διαμορφωμένη και κλιματιζόμενη αίθουσα της σχολής θα διεξάγονται τα θεωρητικά μαθήματα, ενώ τα πρακτικά μαθήματα θα γίνονται στις όμορφες θάλασσες της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου. Επίσης ανακοίνωσε τη συνεργασία της σχολής  με το Nablu (νεροτσουλήθρες), όπου θα υπάρχει η δυνατότητα μαθημάτων και στην πισίνα των εγκαταστάσεων.
            Ο άριστος και ολοκαίνουριος καταδυτικός εξοπλισμός με τη σφραγίδα της διάσημης εταιρείας Cressi, η επαγγελματική εμπειρία χρόνων του εκπαιδευτή Σαμπανιώτη Παντελή καθώς και η ολοπρόθυμη βοήθεια από το βοηθητικό stuff του κέντρου εγγυώνται τα καλύτερα αποτελέσματα.
      Εμείς ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και  όμορφες και ασφαλείς βουτιές!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο