Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Περιορισμοί κυκλοφορίας στη Στάνο Αμφιλοχίας


           Ρυθμίσεις στα όρια ταχυτήτων και στην κυκλοφορία των οχημάτων επιβάλλει η Α/Δ Ακαρνανίας, στα πλαίσια εκτέλεσης έργων άρσης της επικινδυνότητας της εθνικής οδού, μέχρι τις 30 Αυγούστου, στο 103ο χλμ της ε.ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος της Στάνου.
     Αναλυτικά η απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας Γ. Κολονέλου:
      «Αποφασίζουμε την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων για τη θέση Ε18-Δ: οικισμός Στάνος (χ/θ: 103+000 Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων)  στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου: «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΒΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ λόγω εκτελούμενων εργασιών  σύμφωνα με την   μελέτη της  ΔΟΜΟΚΑΤ  Α.Ε.  κατά το χρονικό διάστημα από 10-7-2012 έως την 30-8-2012....



     ...με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από 10 έως 16 Αυγούστου 2012, κατά τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου θα υπάρχει ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση στο οδικό δίκτυο, κατά τρόπον ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται κανονικά σε δύο ρεύματα κυκλοφορίας και όχι εκ περιτροπής. 
       Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΔΟΜΟΚΑΤ  Α.Ε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο