Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Καυμενάκης


          Νέα αποχώρηση από την παράταξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Σαμαρά Πυθαγόρα αφού ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Σπύρος Καυμενάκης.
       Έτσι μετά την ανεξαρτητοποίηση του Τάσου Κατσιπάνου που έγινε στο τέλος Γενάρη του 2012, σημειώθηκε χθες βράδυ νέο ρήγμα στη παράταξη «Νέοι Ορίζοντες» του Δημάρχου Σαμαρά, με την ανεξαρτητοποίηση του Σπύρου Καυμενάκη.
      Την απόφαση του να συνεχίσει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος γνωστοποίησε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, διαμαρτυρόμενος και εκφράζοντας την αγανάκτηση του για την παραμέληση του χωριού του Αρχοντοχώρι από τη δημοτική αρχή αφού παραμένει μέσα στο καύσωνα χωρίς νερό.....



    Να θυμίσουμε ότι είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος από τη Δημοτική Ενότητα Αλυζίας με τη παράταξη  «Νέοι Ορίζοντες» του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.

4 σχόλια:

  1. Φαίνεται έχει πολύ καιρό να πάει στο χωριό του αφού δόξα το Θεό νερό έχει και πολύ καλύτερα από πολλά άλλα χωριά του δήμου. Ακόμα και από την πρωτεύουσά του τον Αστακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oloi oi alloi symbouloi exoyn isyxei th syneidhshtoys. ola pane kala e.
    AN THELETE NA LEGESTE XIROMERITES PEKSE MPALA GIATI MEXRH TORA XIROMERO-KRHTH 0-10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι να κανει βρε παιδια ο πυθαγορας που δεν εχει νερο η Ζαβιτσα;να γινει νερουλας να κουβαλα νερο με την σταμνα;αφηστε τον ανθρωπο να χαρει το κοτερο του καλοκαιρακι ειναι,ειναι και καποιας ηλικιας ποιος ξερει αν θα μπορει του χρονου.παρτε κασμαδες μαγκες και σκαφτε πηγαδια αν θελετε νερο και αν δεν βρειτε δεν χαλασε και ο κοσμος πηγαινεται το χωριο πιο πανω,στις πηγες στο περγαντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μας πει ο κ. Καυμενάκης, αν το γνωρίζει βεβαια, ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα του Αρχοντοχωρίου με το νερό και από πότε υπάρχει; Όλοι γνωρίζουμε ότι το χωριό δεν ειναι η πρώτη φορά που έμεινε από νερό. Τι έχει γίνει λοιπόν μέχρι σήμερα για την επίλυσή του από τις πρώην δημοτικές αρχές της Αλυζίας και τι έχει κάνει ο ίδιος από τότε που εκλέχτηκε ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη το0υ Σαμαρά. Αυτό θα ήταν πολύ χρησιμότερο απ την παραίτησή του, ιδιαίτερα για εμας τους συγχωριανούς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο