Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μουσική Βραδιά από το σύλλογο Δρυμιωτών στις 10 Αυγούστου 2012


     Ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας διοργανώνει την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012, μουσική βραδιά στο Δρυμό Ακτίου-Βόνιτσας με την Ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου. 
    Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις αφού στα πλαίσια της εκδήλωσης ο σύλλογος Δρυμιωτών θα βραβεύσει την τραγουδίστρια του Δημοτικού Τραγουδιού Βαγγελιώ Χρηστιά και θα μοιράσει δωρεάν στους παρευρισκόμενους ψητή προβατίνα, μπύρες, αναψυκτικά νερά κ.α.....

                                                                   
Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Βράβευση της κυρίας του Δημοτικού Τραγουδιού ΒΑΓΓΕΛΙΩΣ ΧΡΗΣΤΙΑ για την μεγάλη προσφορά της στο χώρο του Δημοτικού Τραγουδιού και την μεγάλη συμβολή της, στη διατήρηση της δημοτικής μας παράδοσης.

-Βράβευση μαθητών της περσινής σχολικής χρονιάς που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

-Βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

      Σε όλους τους παρευρισκόμενους το βράδυ της μουσικής βραδιάς θα προσφερθούν δωρεάν ψητή προβατίνα, μπύρες, αναψυκτικά, εμφιαλωμένα νερά κ.λ.π.

    Οι νοικοκυρές του Δρυμού Θα φτιάξουν πίτες και φαγητά και θα τα φέρουν το βράδυ της εκδήλωσης.


Χορηγοί της εκδήλωσης είναι:
ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΟΥΚΗ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΕΦΡΙΟΣ, ΚΑΦΕ-«ΕΝ ΠΛΩ» ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, «ΚΑΦΕ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ» ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΑΙΟΣ, «ΤΑΒΕΡΝΑ-ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ» ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ, ΒΛΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΩΖΟΣ.

Τα ονόματα όσων προσφέρουν προβατίνες το βράδυ της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου που θα ακολουθήσει μετά την μουσική βραδιά.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 22.00΄το βράδυ.

Η μουσική βραδιά διοργανώνεται σε συνεργασία του συλλόγου Δρυμιωτών με την Τοπική Κοινότητα Δρυμού και ομάδα εθελοντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο