Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στη Βόνιτσα θα πραγματοποιηθεί το διεθνές τουρνουά Ionian Circuit Beach Volley γυναικών


       Στο πανέμορφο χώρο στη Μαρίνα της Βόνιτσας, στις 10-11-12 Ιουλίου 2012, θα πραγματοποιηθεί  το διεθνές τουρνουά Ionian Circuit satellite Beach Volley Γυναικών, με αθλήτριες επιπέδου από Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς συλλόγους.
      Το τουρνουά διοργανώνει η ΕΟΠΕ (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ελλάδος) σε συνεργασία με το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και θα πάρουν μέρος 40 εντυπωσιακές αθλήτριες του Ελληνικού και Ευρωπαικού Βολευ σε μια μοναδική εμπειρία δράσης στην καυτή άμμο.....



     Οι διοργανωτές προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρόν σ’ αυτή την όμορφη και ξεχωριστή γιορτή που είναι το το διεθνές τουρνουά Ionian Circuit satellite Beach Volley Γυναικών.
     Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας για το σημαντικό αυτό γεγονός και το οποίο θα προβληθεί από μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και θα γίνει αντικείμενο πανελλαδικού ενδιαφέροντος, διέθεσε πίστωση 5.000,00 ευρώ, αφού θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες εργασίες απαραίτητες για την διεξαγωγή και ζωντανή αναμετάδοση του γεγονότος από ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα.
      Επίσης ο δημοτικός Σύμβουλος Ακτίου-Βόνιτσας Σώζος Βασίλειος εντάσσεται στους χορηγούς διαθέτοντας την ξενοδοχειακή του επιχείρηση HOTEL SOZOS για την διαμονή των αθλητών και παραγόντων του τουρνουά καθώς επίσης και των δημοσιογράφων που θα καλύψουν την εκδήλωση. 

3 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ SOZOS HOTEL ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS:Δεν αντιλαμβανόμαστε τη σκοπιμότητα μιας εντελώς αβάσιμης διάψευσης. Το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS επιμένει στην απόλυτη αυθεντικότητα της είδησης η οποία προήλθε από τη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
    Ιδού:
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
    Από το πρακτικό της αριθ. 7/2012 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ <>
    ΠΡΑΚΤΙΚΟ 55/2012
    Στη Βόνιτσα σήμερα 24/05/2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 7 μ.μ. συνήλθε το ΔΣ του Ν.Π<>, πουορίστηκε με την αριθ 50/2011 απόφαση στις 27/02/2011 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, σε τακτική συνεδρίαση με την υπ αριθ. 285/19-05-2012 πρόσκληση Προέδρου του ΔΣ, που επιδόθηκε χωριστά στον καθένα από τα μέλη και τοιχοκολλήθηκε στο χώρο των ανακοινώσεων του Δήμου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν3463/06 (ΦΕΚ 114/Α/206)(ΔΚΚ.)
    Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει απαρτία, δεδομένου ότι σε σύνολο 7 μελών,
    βρέθηκαν παρόντες οι 6, ήτοι
    ΠΑΡΟΝΤΕΣ
    1.Κασόλας Αθανάσιος Πρόεδρος
    2.Τσουνάκας Γεράσιμος Αντ/δρος
    3.Δημάκας Δημήτριος Μέλος
    4.Γαιτάνη Δήμητρα Εκπρόσωπος Εργαζομένων
    5.Σώζος Βασίλειος
    6.Προδρομίτης Σωτήριος
    Τα Πρακτικά τήρησε η Προϊσταμένη του Δ.Π.Σ Βόνιτσας, Ντίνου-Γούδα Ευδοκία που έχει ορισθεί γραμματέας.

    Θέμα 6ο:«Περί διοργάνωσης Ionian Circuit Satellite Beach Volley γυναικών από 26 έως 28 Ιουνίου 2012 στη Βόνιτσα »
    Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. εισερχόμενος στο 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης φέρει στο
    Δ.Σ. το θέμα της διοργάνωσης του Ionian Circuit Satellite Beach Volley γυναικών από 26 έως 28 Ιουνίου 2012 στη Βόνιτσα. Αυτό αποτελεί σημαντικό γεγονός διότι θα προβληθεί από μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και θα γίνει αντικείμενο πανελλαδικού ενδιαφέροντος.
    Επίσης θα υπάρχουν σαν σπόνσορες τοπικές επιχειρήσεις οι οποίες θα καλύψουν μέρος των δαπανών της εκδήλωσης. Ο Πρόεδρος κάλεσε το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά.
    Το Δ.Σ. μετά την εισήγηση του Προέδρου και ύστερα από συζήτηση

    Ομόφωνα αποφασίζει
    Εγκρίνει τη δαπάνη και διαθέτει πίστωση 5.000,00 ευρώ υπό τον Κ.Α.15-6472 για
    την διοργάνωση του Ionian Circuit Satellite Beach Volley γυναικών από 26 έως 28 Ιουνίου 2012 στη Βόνιτσα για την οποία θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες εργασίες ως απαραίτητες για την διεξαγωγή και ζωντανή αναμετάδοση του γεγονότος από ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα. Ο Σύμβουλος κ. Σώζος Βασίλειος εντάσσεται στους χορηγούς διαθέτοντας την ξενοδοχειακή του επιχείρηση HOTEL SOZOS για την διαμονή των αθλητών και παραγόντων του τουρνουά καθώς επίσης και των δημοσιογράφων που θα καλύψουν την εκδήλωση. Ζητά επίσης από το
    συμβούλιο να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι χορηγοί για να μειωθεί το συνολικό κόστος.
    Η απόφαση αυτή έλαβε τον αύξοντα αριθμό 55/2012
    Αφού συντάχθηκε αυτό το πρακτικό υπογράφεται ως εξής
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
    ΚΑΣΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΙΝΟΥ-ΓΟΥΔΑ ΕΥΔΟΚΙΑ υπογραφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο