Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Κώστας Καραγκούνης: Δήλωση για συμμετοχή σε τηλεμαχία «debate»


     Ο Βουλευτής Κώστας Καραγκούνης μετά την δημοσιοποίηση της επιστολής του κ. Δημητρίου Σταμάτη Βουλευτή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σχετικά με την διενέργεια τηλεοπτικής αναμετρήσεως στα Μ. Μ. Ε. της Αιτωλοακαρνανίας την Δευτέρα 11 Ιουνίου προέβη στη ακόλουθη δήλωση: 
     «Με μεγάλη μου χαρά ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του κ. Σταμάτη αφού είναι καιρός όλοι οι πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να μάθουν τις απόψεις και τις θέσεις όλων των κομμάτων τόσο για το νομό μας όσο και για πορεία της χώρας μας...



    Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η διενέργεια ενός ουσιαστικού διαλόγου μόνο καλά έχει να προσφέρει στο τόπο. Βρίσκομαι στην διάθεση των Μ.Μ.Ε για την διενέργεια αυτής της τηλεοπτικής συζητήσεως»

1 σχόλιο:

  1. και τι θας πεις κυριε βουλευτη αν σε ρωτησουν γιατι ενω λεγατε οτι το μνημονιο 2 ειναι χειροτερο απο το μνημονιο 1 ,ξαφνικα το ψηφισατε,τι θα πεις για την κοκκινη γραμμη που μετα τις εκλογες εγινε ξαφνικα διαπραγματευσιμη,τι θα πεις για την υπογραφη που εστειλε στους τροικανους ο αρχηγος σας;σας θυμιζω οτι ελεγε υπογραφη δεν στελνω.εχουμε χαση την μπαλα με την πολιτικη σας,εσεις αλλα λετε αλλα εννοειτε,αλλα κανετε.Αξιοπιστια ΜΗΔΕΝ.Τωρα βλεπεται την πλατη του ΣΥΡΙΖΑ ,ετσι που το πατε σε λιγο θα βλεπεται την σκονη που αφηνει πισω του τρεχοντας με χιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο