Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ενημέρωση από το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας


     Το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλ/νίας σας ενημερώνει για τις προσεχείς δραστηριότητές του:
1.-Βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία απογραφής για την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων στα νεοσύστατα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Αμφιλοχίας και Ναυπάκτου.
2.-Έγινε ο καθορισμός των παραλιών Τουρλίδας, Κρυονερίου και Κάτω Βασιλικής και στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί της Ναυπάκτου και του Αντιρρίου....



3.-Στο θέατρο του Λιμανιού Μεσολογγίου – ιδιοκτησίας του Λιμενικού Ταμείου – τις προσεχείς ημέρες θα τοποθετηθούν πλαστικά καθίσματα, θα μπει φωτισμός και θα ενισχυθεί η υφιστάμενη περίφραξη.
4.-Τοποθετούνται στους παράκτιους Δήμους και στις παραλίες 40 καλαθάκια καθαριότητας (ήδη έχουν τοποθετηθεί αντίστοιχα παγκάκια).
5.-Συντηρείται και ενισχύεται ο υφιστάμενος φωτισμός όπου υπάρχουν προβλήματα.
6.-Τίθεται σε λειτουργία νέο αναψυκτήριο παραπλεύρως του Λιμενικού Ταμείου, μετά από σχετική δημοπρασία.
7.-Στις 17 Ιουνίου σε συνεργασία με τα επιμελητήρια Αιτωλ/νίας και Πρίντεζι πραγματοποιείται ιστιοπλοϊκή Reggata, με παράλληλες εκδηλώσεις υποδοχής.
8.-Τέλος μετά από παραχώρηση στον Δήμο Μεσολογγίου έκτασης 3,8 στρεμμάτων – ιδιοκτησίας Λιμενικού Ταμείου – πίσω από το γήπεδο Μεσολογγίου και παραπλεύρως του Τελωνείου, θα κατασκευασθεί από τον Δήμο Μεσολογγίου Παιδική Χαρά, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος και η περιοχή. Η σχετική εργολαβία θα εκτελεσθεί αμέσως μετά την απομάκρυνση των ανεμογεννητριών από τον χώρο αυτό (3-4 εβδομάδες) από σήμερα.       

Από τη Διοίκηση
του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο