Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σύλλογος Φυτειωτών: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Ζανιάς Δημήτρης


         Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 26 Μαΐου 2012, νέος πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» εξελέγη ο Δημήτρης Ζανιάς.  Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Ζανιάς Φ. Δημήτρης
Αντιπρόεδρος: Μπενέκος Π. Αντώνης
Γεν. Γραμματέας: Πατσιά Ν. Παρασκευή
Ταμίας: Αποστολάκης Χ. Ευάγγελος
Έφορος Δημ. Σχέσεων: Δημητριάδη Πρ. Μαρκέλλα
Μέλος: Σπαή Χ. Μαρριέτα 
Μέλος: Κουτσομπίνας Φ. Δημοσθένης

XIROMERONEWS: καταρχήν θα θέλαμε να τους συγχαρούμε θερμά και να ευχηθούμε στο νέο Πρόεδρο και στο νέο Δ.Σ. καλή δύναμη στο έργο τους.

2 σχόλια:

  1. KALI EPITUXIA MHTSO...KAI PROSOXH STOUS "FILOUS".....RWTA NA MATHAINEIS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο διοικητικό συμβούλιο,στον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου των αποδήμων Φυτειωτών " Το Λιγοβίτσι", ευχόμενη καλή δύναμη και πάντα θετικές προοπτικές και προσπάθειες σε κάθε τιθέμενο στόχο, με βάση τον κοινό αγώνα αποδήμων και μη συγχωριανών για ανάπτυξη και ευημερία σε κάθε τομέα της κοινωνίας μας.Το έργο και οι αναληφθείσες δραστηριότητες του συλλόγου, ειναι πολυποίκοιλα και απαιτούν θέληση, μεράκι, ομοψυχία και συνεργασία σε κάθε υφή αναφύοντος θέματος, για ανάδειξη ή επίλυσή του, τόσο μεταξύ των μελών όσο και της λοιπής κοινωνίας των Φυτειωτών.

    Μόνο έτσι θα τηρηθεί άσβεστη η εστία, δηλαδή ο βωμός με το φώς μεταξύ μάνας πατρίδας και των αποδήμων, στη δύσκολη εποχή που διανύουμε και δοκιμάζονται πέραν των άλλων η κοινωνική συνοχή, η πολιτιστική μας παράδοση και κληρονομιά, το περιβάλλον που ζούμε και οι θεσμοί μας.

    Στο απερχόμενο συμβούλιο εκφράζω επίσης τα συγχαρητήριά μου για το παραχθέν έργο του, αλλά και τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασία που είχαμε το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα θέματα και κυρίως στον πολιτιστικό τομέα.
    Είμαι βέβαιη ότι ο σύλλογός μας ήταν είναι και θα παραμείνει υγιής μαχητικός και αταλάντευτος σε όλες τις δραστηριότητες που θα αποφασίσει ή θα κληθεί να φέρει εις πέρας, για το καλό και κοινό συμφέρον όλων των Φυτειωτών και όχι μόνο, σε συνεργασία, με την πολιτεία, τον Δήμο και με τους άλλους συλλόγους και φορείς του τόπου μας και του Ξηρομέρου γενικότερα.

    Ευθυμία Κολοβού Δημοτική Σύμβουλος Δ. Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο